Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetném el hogy tetszek a csajoknak ha teljesen szótlan vagyok?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok nem beszélek hozzájuk ,nem is akkarok ők se szolnak hozzám ,
hogy tudnám eérni hogy tetszek nekik
2015. márc. 18. 19:15
3/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok aza tipus nem szivesen beszélek ha ők nem szolnak hozzám nem értem nekem minek kéne
2015. márc. 18. 19:17
4/8 bor zoltán válasza:
Nyerj a lottón,süketnémán is te leszel a nők álma
6/8 anonim válasza:
Ahhoz hogy valami kapj adni is kéne. Ha te nem szólsz hozzájuk, nem akarsz jó benyomást kelteni miért várod el hogy tetsszél nekik? Nekem ilyen mentalitással nem kellenél.
7/8 anonim válasza:
Uramisten....:o
Nem is kell neked csaj! ha ezt mondod h nem erted minek kene beszelned hozzajuk, hat mégis ki kezdeményezzen, nem esik minden az oledbe! es ezt csajkent mondom, hogy a csajoknak sem, mind2 félnek ugyanannyira kell tennie, különben hiaba jonnek ossze, az nem fog mukodni.
8/8 A kérdező kommentje:
hozzám se szolnak gondolom ha tetszenék nekik csak hozzám szolnának
2015. márc. 18. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!