Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet lenne?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik nekem. Na de nem tudom hogy kezdeményezzek. Mindig min 2-3 barátnőjével van. Arra gondoltam, az egyik barátnőjét(akit ismerek) megkérem , hogy mutasson be neki, aztán meg majd lesz valami. Csak hát van egy kis bibi. Ezzel a barátnőjével beszéltem már a dologról, hogy nekem bejön a lány, aztán mindig "leugat"(nem annyira, de épp eléggé, hogy előtte inkább nem szeretném felhozni a témát, de lehet muszáj lesz). Azt mondja, szedjem össze magam, meg hasonlókat, de ez így nem jó, hogy teljesen ismeretlenül bepofátlankodok a 3-4 barátnő közé:S Ezért kéne, hogy bemutasson neki, vagy valami kis segítség. Szerintetek megint hülye vagyok? Vagy mit csináljak?
20F
2010. febr. 16. 14:35
1/10 anonim válasza:
Pedig a bemutatás nem lenne egy rossz ötlet.Ez nem gyávasá,sokan mutatják be társaságban az ismerőseiket,utána pedig rájuk van bízva,hogy mit kezdenek a dologgal.
Ha ennyire nem hajlandó rá a csaj,akkor keresd meg a lányt egy közösségi oldalon és írj neki.Vagy próbáld meg valahogy megtudni,hogy hova jár egyedül pl. valamilyen edzés és várd meg ott a kapuban stb.
2010. febr. 16. 14:38
2/10 A kérdező kommentje:
Ja igen fősulisak vagyunk, hogy hova jár egyedül, az csak egy van olyan órára, ami nekem nincs. De gondoltam már bejelölom iwiwen valami mondva csinált indokból, aztán felveszem msnre, aztán elcsacsogok vele, de ez eddig nem jött be. (mondhatjuk úgyis 2ből 0)
2010. febr. 16. 14:40
3/10 A kérdező kommentje:
Most nézem jól megaszondtam az első mondatot:) Szoval egyedül csak egy bizonyos órára jár, ami nekem nincs. Többről nem tudok.
2010. febr. 16. 14:41
4/10 anonim válasza:
Előadás vagy szeminárium,amire csak ő jár? Ha előadás,akkor te is bemehetsz és lehet,hogy szerencséd lesz és mellé tudsz ülni.Ha nem,akkor még mindig megvárhatod óra után.Az iwiw-es dolog miért nem jött be?Az sem hülyeség.
2010. febr. 16. 14:42
5/10 A kérdező kommentje:
Hát mivel nem ismerem, ezért így elsőre elég meredek, csak így beszélgetni, mert ha már ismerném nem gondolkodnék annyit, de így, hogy nem, megfogalmazódhat a kérdés: ez a hülye miért vett fel engem msnre? És egyébként előadás, nem szeminárium.
2010. febr. 16. 14:51
6/10 A kérdező kommentje:
Ja hozzáteszem, hogy elvileg egyedül jár(legalábbis múltkor egyedül volt, de ezt csak haverok mondták.)
2010. febr. 16. 14:52
7/10 anonim válasza:
Nem kell egyből msn-re felvenni.Iwiwen sem bejelölni,de írhatsz neki pár sort ott,hogy láttad őt a suliban és szeretnéd megismerni,ha neki is lenne kedve.Lány vagyok,de ha szimpatikus az illető és nem nyomul nagyon,csak egy pár sort kapok tőle,akkor elgondolkodom,hogy találkozzam-e vele,persze csakis nyilvános helyen.
2010. febr. 16. 15:11
8/10 anonim válasza:
Szerintem ez a ,,msn-re felvétel dolog" jó 5let, hiszen ezzel egyből kifejezed neki, hogy tökös gyerek vagy és van elég bátorságod ahhoz, hogy megszólítsd, csak élőben még nem volt rá alkalmad. Ha jófej, akkor venni fogja a lapot, aztán ezután szerintem már nyugodtan odamehetsz hozzá a suliban is. Próbáld meg valami jó szöveggel kicsalogatni a barátnő-körből és tessék, máris kettesben maradtatok...
2010. febr. 16. 18:33
9/10 anonim válasza:
Ha meglátod,hívd el beszélgetni. A barátnői véleményét meg szard le.Hisz úgy sem ők a fontosak.
2010. febr. 16. 19:31
10/10 A kérdező kommentje:
Nem ők a fontosak nem ők a fontosak, de egy barátnő sok szart tud kavarni, ha nem tetszik neki a képed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!