Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha egy fiú/lány nem tud helyesen írni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 20:44
11/20 anonim válasza:
engem nem zavar mer én se tudok hejesen irni csak ini de abol nagyon sokat
13/20 anonim válasza:
Persze, primitívséget tükröz, ha nem sikerül.
14/20 anonim válasza:
Gyiken, az egy főre jutó grammar nazi-k száma meghaladja az EU-s átlagot.
15/20 anonim válasza:
Igen, zavarna. Én még Facebook chaten is nagy kezdőbetűvel kezdem a mondatot, és írásjeleket is használok, mert igényes vagyok ezen a téren. Bár nem tagadom, néha nálam is becsúszik egy-egy helyesírási hiba vagy félregépelés.
19|L
16/20 anonim válasza:
Zavar.Régen mikor társkeresőkön fenn voltam,ez volt az első rosta,mármint a helyesírás :) Ott már a fele kiesett azonnal :)
18/20 anonim válasza:
Végre normális emberek. Azt hittem csak én vagyok ilyen aki utálja a "hibákat". Azon például már eléggé fel tudom idegesíteni magamat, ha valaki ezeket a mai szövegeket használja, hogy "cs h vagy multkor lattam h vasaroltal" és akkor még oda is írják, hogy "telorol vok"... -.- Tudtommal telefonokra is feltalálták már az ékezetet elég régen. Szóval...
19/20 anonim válasza:
Nem a legpozitívabb dolog ha így van....
20/20 anonim válasza:
Ha alap dolgokat mindig elront, szóval nem csak egyszeri figyelmetlenség, akkor zavar.
Ha csak pár hiba van, esetleg olyasmi ami tényleg nem annyira alap helyesírás, akkor oké, nem kell szőrszálhasogatónak lenni, hisz senki sem tökéletes.
De ha már fáj olvasni, sőt ha már kész fejtörő kitalálni, mit akar mondani, akkor borzasztóan zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!