Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a szüleimnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a szüleimnek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és borzasztóan vallásos a családom, ennek következtében a szex teljesen tabu. Van egy nővérem, aki 20 éves, és van barátja 2 éve. A szüleim tiltják őket mindenféle szexuális témától, és még ha szájrapuszit is látnak, morcosan néznek a nővéremre. Anya megkért engem, hogy ha a tesóm bármit mond a kapcsolatukról mondjam el. Tegnap viszont előbb értem haza, és láttam őket szeretkezni. Ezután nővérem átjött és megbeszéltük, hogy nem szólok anyuéknak, meg hogy védekeznek és nem lesz semmi baj, viszont anyu hazajött, és gyanúsnak tűnk neki, hogy hirtelen elhallgattunk, ezért elvette a telónkat, elolvasott minden üzenetet, ráadásul szobafogságban is vagyok, mert lemertem írni a barátnőmnek, hogy tetszik egy fiú. Nagyon félek, hogy mi történik ha kiderül hogy én tudok a tesómékról, ha már ezért is 2 hét büntit kaptam. Kicsit elegem van. Mit tegyek?

2015. márc. 17. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Régen a szülők többsége ilyen volt.

Ezért (is) hívták sötét középkornak... de lehetett volna "sötét újkor" is, akkor is ez ment.

Ahogy lesz rá lehetőséged, lépjél ki ebből a családból.

A nővéred 20 évesen miért van még otthon egy ilyen helyen?

2015. márc. 17. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne mond el!

Mi köze van hozzá?

Hidd én is kb. pont olyan helyzetbe vagyok mint TE!

én nekem is vallásos családom van ,SŐT!

Vallásos suliba járok és itt nekünk A SULIBA megtiltják a tanárok h csajozunk/pasizunk.

És most sajnos NEM vicceltem.

Több gyereket is kirúgtak innen ezért.

Üdv: nálad fiatalabb F

2015. márc. 19. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, fanatikus hívők már pontozzák is lefelé a jó válaszokat serényen... ha tehetnék, máglyát is raknának.

Emberélet az nem számít nekik.

2015. márc. 19. 12:26
 14/14 Szeder Katalin ***** válasza:
Buta, korlátolt ember mindenfajta világnézetű embercsoportban akad, ezért, kedves előttem író, ne tartsd aberrációnak a keresztény vallást. Ez olyan, mint hogyha a férj, miután a feleségét a díványon egy másik férfival érte tetten, a díványt dobja ki az ablakon. Én egy valláshoz sem tartozom, de minden olyan hitet tisztelek, ami kötődik a valósághoz (is), és támaszt nyújt a sebzett vagy elesett embereknek, az emberiség többi részét pedig elfogadja úgy, ahogy van. A kérdező szüleit ki kéne tömni vagy legalább igen komolyan meginteni. Szobafogság 16 éves lánynak, hát ez még a tizenkilencedik században sem volt általános szokás!!!
2017. jún. 18. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!