Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy egy pasinak nagyon bejovok, vagy csak szexet akar?

Figyelt kérdés

3 es fel eve egy szulinali bulin kozeledett felem, nem volt semmi, nem tert ra konkretan arra, hogy mit szeretne. Vegul nem lett semmi, mert ahanyszor hozzamert, kozel hajolt eltoltam.

most 3 es fel ev elteltevel mintha megint kozeledni probalt volna, odajott kozenk, beszelt, kerdezoskodott, ram nezett, mosolygott.

Ezalatt a par ev alatt parszor rajtakaptam, hogy nez, neha mosolygott is, de soha nem szemeztem ve.

2015. márc. 17. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Sosem fogod tudni,hogy mit akar... Simán megjátszhatja magát... Nézd meg,hogy egyébként hogy viselkedik. Próbálj olyan dolgokat megtudni amiből kiderül,hogy perverz e vagy ilyesmi... 18/F
2015. márc. 17. 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd hogy közeledjen. Ha már azzal kezdi, hogy tapiz, megpróbál csókolgatni, fogdos, akkor már bukta. Az azonnal tapizó pasi szexre megy.

viszont ha lassan közeledik, fokozatosan, udvarol, bókol, megérint majd visszakozik, nem rohan le azonnal, és még hasonló jeleket ad, az az esetek többségében arra utal, hogy többet tervez mint szex.

Nem tudom mennyi idősek vagytok, de az esetek többségében ez szokott lenni a 2 típus alternatívája. Persze mindig akadnak kivételek, van amelyik pasi ötvözi a kettőt. Pl még udvarolni is képes egy egyéjszakás szexért... Tehát így ismeretlenül elég nehéz erre a kérdésre válaszolni, nem ismerjük hogy valójában milyen a pasi jelleme...

2015. márc. 17. 08:53
 3/5 PearlDiver ***** válasza:
100%
Ha nem fekszel neki rögtön hanyatt, akkor elég nyilvánvaló lesz, hogy mit akar. Aki szexre utazik, türelmetlen lesz, ha nem kapja meg. Ha biztosra akarsz menni, akkor legalább néhány hétig csak randevúzzatok, ismerkedjetek. Lefeküdni ráértek akkor is, ha már kialakult köztetek némi bizalom.
2015. márc. 17. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt se tudod te mit akarsz!
2015. márc. 17. 09:56
 5/5 A kérdező kommentje:
4. MInden bizonnyal TE tudod, hogy en mit akarok. Szoval nyugodtan megoszthatnad velem a vagyaimat!!!
2015. márc. 17. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!