Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Budapesten metró környékén olcsó szexshopot találni?
Figyelt kérdés
Tudom van egy csomó hasonló kérdés de alig van köztük használható válasz2015. márc. 17. 02:47
2/4 A kérdező kommentje:
Ty:)
2015. márc. 17. 02:55
3/4 anonim válasza:
A Keletinél van egy jó bolt tudom ajánlani az Arzenál üzletház első emeletén a diamond sex shop. Nem mondom, hogy olcsó, de szerintem átlagos a boltok között és a minőségi cucc minden boltban drága, viszont a minőséget meg kell fizetni. Én vettem náluk egy "Flashlight Lady Lager" nevű terméket, ami a Flashlight márkához és minőséghez mérten olcsónak mondható. Úgy látom mindenhol kb. ugyan annyiba kerül, ha nincs akció. Tapasztalatból mondhatom, hogy megéri az árát! :) Remélem ez elég kielégítő válasz volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!