Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állon vertem a barátnőmet. Most meg az apja tiltsa tőlem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 12:59
11/19 Koplárovics Béci válasza:
Írj búcsúlevelet, hogy mennyire szeretted őt...
12/19 A kérdező kommentje:
Salynos nem.
Már eggy hete nem beszélünk, az anja nem szól bele csak az apja.
2015. márc. 16. 13:17
13/19 Bence_ válasza:
Szia! Elhiszem, hogy neked ő fontos.
De ha fontos akkor a kommunikációdon ( stílus) változtatnod kéne. Hidd el könyebben eléred majd a célodat. Édesapja sem fogja tiltani. ( tiltja)
14/19 A kérdező kommentje:
Azért vertem állba mert nem engedet el bulizni.
De amugy lyó ember vagyok.
2015. márc. 16. 13:31
16/19 Bence_ válasza:
Azért azt érzed, hogy egy nem ez a legjobb kezelése egy nézeteltérésnek?
18/19 anonim válasza:
"De amugy lyo ember vagy.."
De amúgy annyira látszik, hogy kamukérdés...
Az első oldalon még szépen elő is adtad, a második oldalon a túl sok szándékos elírás lebuktatott, de azért grat, legközelebb ügyesebb leszel :)
19/19 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy szándékos?
2015. márc. 16. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!