Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kemény csaj vagyok, ha egyedül is bírom az életet?
Figyelt kérdés
Senki sem ölel meg, senki sem dicsér meg, senkinek nem jelentek semmit és még kutyuskám sincs.#kapcsolatmentesélet
2015. márc. 15. 22:04
1/11 anonim válasza:
Fogsz te még ott sírni, ahol senki sem lát, elhiheted.
2/11 anonim válasza:
Ajánlanék egy pici Beagle kutyust. Hatalmas, lapát fülekkel. :) Kemény vagy, mint a kád széle!
3/11 anonim válasza:
Nem vagy kemény. Nagyon gyenge vagy. Hazudhatsz magadnak, hogy egyedül is bírod az életet, de belül ordítasz a kíntól és a magánytól. Ráadásul még segítséget sem kérsz. Tudom, mert én is ez vagyok.
21/F
4/11 anonim válasza:
wow,mint az asztal sarka. :O "ez igen ez oszt igen"
5/11 anonim válasza:
Én is egyedül nyomom, nem nagy keménység kell hozzá. ahhoz nagyobb kellene,hogy összeszedjem magam, és leszólítsak egy lányt.
6/11 anonim válasza:
Anyáddal élsz? Sok múlik ezen.
7/11 anonim válasza:
Aztamindenit,még kutyuskád sincs?Charles Mansonnak, Bin Ladennek és Saddamnak sem volt kutyusa,te leszel a következő hall of fame gonosztevő?Mondjuk,Márti a KEMÉNY XD
8/11 A kérdező kommentje:
Egyedül élek.:(
2015. márc. 15. 22:10
9/11 A kérdező kommentje:
De kutyuskám lesz.:)
2015. márc. 15. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!