Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Nektek milyen alkatú fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
Pl.: vékony,magas,alacsony...stb.
Légyszi írjátok le a korotok is...kösszi...
17/F
2015. márc. 15. 20:06
1/8 anonim válasza:
Ha lehet legyen magas, fit, vékony, szép szemű, olyan bolond, mint én.xd 18 vagyok
2/8 kiki011 válasza:
elsősorban a belső a lényeg .... hiába tetszik valaki ha nem passzol belsőleg akkor sorry
kedves normális drogmentes ÁPOLT!!!ŐSZINTE!!! fiatal srácokkal szivesen ismerkedem
29/F 183cm 98 kg maci alkat győr
3/8 anonim válasza:
Magas Vekony. Picit fitt. Apolt. Emo/rocker
Szepen vigyorgo. :P
Mint en kb ^^
18/f
4/8 anonim válasza:
vékony, nem túl magas, fiatalos, szép arcú, legyen esze, de legyen mellette picit bolondos, bulizós is mint én :D és ha lehet ne mondják rá első ránézézsre hogy mi a helyzet nála...:P 19
5/8 anonim válasza:
Legyen sportos, de a szálkásabb fajta, magasabb mint én, barna vagy fekete hajú, kékszemű, és álljon hozzá ugyanolyan bolondan az élethez mint én :))
6/8 anonim válasza:
Nem túl magas, arányos, szálkás-sportos (Adonisz-öves :D).
23f
7/8 anonim válasza:
Érdekes, hogy a kommenteket olvasva mennyi hasonló izlésű ember van :D
8/8 anonim válasza:
Ha alkat a kérdés kizárólag akkor vékony.
Ha maga a srác kinézete érdekel, akkor alacsony vagy magas az mindegy, de legyen szőke és nem baj ha látszódik rajta csak ne játsszon rá. Nem baj ha nőiesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!