Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg srácok! Nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Nektek milyen alkatú fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

Pl.: vékony,magas,alacsony...stb.

Légyszi írjátok le a korotok is...kösszi...

17/F

2015. márc. 15. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha lehet legyen magas, fit, vékony, szép szemű, olyan bolond, mint én.xd 18 vagyok
2015. márc. 15. 21:43
 2/8 kiki011 válasza:

elsősorban a belső a lényeg .... hiába tetszik valaki ha nem passzol belsőleg akkor sorry

kedves normális drogmentes ÁPOLT!!!ŐSZINTE!!! fiatal srácokkal szivesen ismerkedem

29/F 183cm 98 kg maci alkat győr

2015. márc. 16. 07:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Magas Vekony. Picit fitt. Apolt. Emo/rocker

Szepen vigyorgo. :P

Mint en kb ^^

18/f

2015. márc. 16. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
vékony, nem túl magas, fiatalos, szép arcú, legyen esze, de legyen mellette picit bolondos, bulizós is mint én :D és ha lehet ne mondják rá első ránézézsre hogy mi a helyzet nála...:P 19
2015. márc. 16. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Legyen sportos, de a szálkásabb fajta, magasabb mint én, barna vagy fekete hajú, kékszemű, és álljon hozzá ugyanolyan bolondan az élethez mint én :))
2015. márc. 16. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem túl magas, arányos, szálkás-sportos (Adonisz-öves :D).

23f

2015. márc. 16. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy a kommenteket olvasva mennyi hasonló izlésű ember van :D
2015. márc. 16. 21:56
 8/8 anonim válasza:

Ha alkat a kérdés kizárólag akkor vékony.

Ha maga a srác kinézete érdekel, akkor alacsony vagy magas az mindegy, de legyen szőke és nem baj ha látszódik rajta csak ne játsszon rá. Nem baj ha nőiesebb.

2015. márc. 24. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!