Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a p*csák jobban bejönnek a fiúknak, mint a normális, vicces, szép, nem magamutató lányok?
Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 22:50
11/15 anonim válasza:
Rosszul közelíted meg, kedves kérdező.
A fiúk rövid távra, kb. csak "kotonpazarlásként" gondolnak a p*csákra és komoly kapcsolatként normális, vicces leányzókat választanak.
12/15 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval egyet értek ,hogy a p*csák mellett nem köteleződnek el a pasik, de az utolsó válaszolótól eltekintve mindenki rosszul fogja fel a dolgot. Én okos és szorgalmas vagyok és ráadásul szép ruhákba járok mégse fordulnak meg utánam a pasik mert nem r*banckodok . Ennyi.
13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, ilyen válaszra vártam köszönöm! :) Nem azzal van a baj, hogy csinosak csak van egy határ ahol már megállhatnának. 12 évesen olyan fotót rak fel magáról hogy kinn van a bugyija és azt fotózza. Vagy a busz hátsó részében nyugodtan az összes fiú ölében röhögcsél. Nekem volt egy nagyon jó barátnőm és belőle is ez lett nagyon rossz volt végig nézni. Becsapott. Hát ja a mai világ már csak ilyen... :/
2015. márc. 15. 22:49
14/15 anonim válasza:
Nekem is volt egy barátnőm. Akkkora r*bi lett hogy csak na. Nem a nagy cs*csről híres de úgy dobálja magát minden fiúnak. Még arra a fiúra is hajt aki nekem tetszik. És még neki áll fejjebb.
15/15 anonim válasza:
Azért,mert a mai világban,már csak a külső számít,a belsőre mindenki szarik rá,magasról...😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!