Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tetszik nektek ha egy lánynak van piercingje meg tetkója?
Figyelt kérdés
ha van ahol tetszik, és van ahol nem, akkor azt is irjátok le létszi2015. márc. 14. 10:34
11/13 anonim válasza:
Előnyt nem jelent semmiképp.
Pc-t max a köldöknél szeretem máshol nem.
Tetkóból is valami kisebb legyen de ha a mellén van akkor pölö taszít de nagyon.
12/13 anonim válasza:
Első sorban nem a külsőre megyek! Nem is arra fogok. De előnyös ha jól is áll neki ;)
13/13 anonim válasza:
barátnőmnek a vállától van tetoválása a csuklójáig. 5 éve találkoztunk egy klubban, de mivel hosszú újjú ruha volt rajta nem látszott a tetoválása, addig úgy voltam vele hogy se piercing se tetoválás. Akkor este nagyon összeakadtunk, oly annyira hogy a mai napig együtt vagyunk, se veszekedés, se szakítás, se megcsalás, legalábbis nem tudok róla :) Mikor lekerült a ruha, akkor láttam meg a tetoválását. Gyönyörű, igényes munka volt és onnan kezdve nem zavart, bár pár óra alatt annyira beleestem hogy semmi nem zavart volta. A teljes mámor az volt mikor másnap reggel felpattant a 848-as Ducatimra hogy ő vezet, én másszak fel hátra, gondoltam csak hülyül, aztán idított és már mentünk is. Vörös, magas, csaj, formás test, gyönyörű arc, szeret és tud motorozni. Azóta nekem is van tetoválásom, már majdnem kész van a csuklómig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!