Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézést kérek mindenkitől! :))
Csak az exem itt ismertem meg és tele szokta mocskolni a kérdéseimet... De most összekevertem valakivel.
Hasonló kérdés már volt pár hete ha jól emlékszem.
Ez valami fétis?
Mivel a neved nem írtad ki a kérdés kiírásánál, az exed honnan a lótúróból tudja hogy ez meg pont a te kérdésed? Hagyjuk már.
Az ilyen értelmes kérdések miatt megy el a kedvem a gyakoritól. Minden héten megkérdezi valaki, legalább 2x,pl azt hogy milyenek a török férfiak, török fiúkkal ismerkednék, hol találok török fiúkat, hol tudok törökökkel ismerkedni, mi jön be a török fiúknak, vannak-e itt a gyakorin török fiúk... UNOM. Értelmes kérdések kellenének.
10-es mit vártál egy ilyen hozzászólás után. Még jó hogy lepontoznak. Te vagy buta és tájékozatlan. A hozzád hasonlók rontják le itt a színvonalat.
Talán az a baj hogy csak a médiából, hírekből tájékozódsz. Hány török ismerősöd van? Szerintem egy sem, így nem kellene hülyeségeket írni, egyáltalán hozzászólni olyan kérdéshez, amiről fogalmad sincs.
Sajnos ilyen buta vagyok, és nincs török ismerősöm sem.Nem is vágyom az országukba, hogy spontán vesedonor lehessek.
Ők abban a tudatban élnek, hogy jó "rokonok" lettünk velük a 150-éves elnyomásuk után.Fogalmad sincs, hogy a felmenőid, (persze ha vannak olyanok itt az országban), hogy utálták a törököket, Zrinyi meg a többi vitéz forogna a sírjában ha ezeket olvasná.Tényleg, egy tökös magyar pasi már nem is jó?
Kedves Sötét 10es, aki előítéletek alapján ítél másokat!
Ha nincs török ismerősöd, akkor mi a lólábért írsz olyan kérdésre, amiről még csak halvány kék fogalmad sem lehet. Menj és írd meg ehelyett a házi feladatodat, jó? Ne ide írogass. Csak mások értelmes idejét veszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!