Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A törököknek milyen lány tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A törököknek milyen lány tetszik?

Figyelt kérdés

2015. márc. 13. 20:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek mindenkitől! :))

Csak az exem itt ismertem meg és tele szokta mocskolni a kérdéseimet... De most összekevertem valakivel.

2015. márc. 13. 20:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Hasonló kérdés már volt pár hete ha jól emlékszem.

Ez valami fétis?

2015. márc. 13. 20:44
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Az exedrol ki irkalsz mindent,mert utalod? eleg undorito egy utolso paraszt dolog.Nem csodalkoznek ha teged nagy ivben kerulnenek az emberek!
2015. márc. 13. 20:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a neved nem írtad ki a kérdés kiírásánál, az exed honnan a lótúróból tudja hogy ez meg pont a te kérdésed? Hagyjuk már.

Az ilyen értelmes kérdések miatt megy el a kedvem a gyakoritól. Minden héten megkérdezi valaki, legalább 2x,pl azt hogy milyenek a török férfiak, török fiúkkal ismerkednék, hol találok török fiúkat, hol tudok törökökkel ismerkedni, mi jön be a török fiúknak, vannak-e itt a gyakorin török fiúk... UNOM. Értelmes kérdések kellenének.

2015. márc. 14. 09:41
 15/20 anonim ***** válasza:
A #10-es vagyok ismét.Látom lepontoztak sokan a hozzászólásomért.Sebaj. Ebből is látszik az itteni szinvonal, az általános tájékozottság.Talán többet kéne nézni az aktuális világ híreit,rengetegen még a google-t sem ismerik.Az ilyenek miatt lefelé tendál sajnos ez a fórum.Lehet pontozni megint, kit érdekel.
2015. márc. 14. 11:47
 16/20 anonim ***** válasza:
67%

10-es mit vártál egy ilyen hozzászólás után. Még jó hogy lepontoznak. Te vagy buta és tájékozatlan. A hozzád hasonlók rontják le itt a színvonalat.

Talán az a baj hogy csak a médiából, hírekből tájékozódsz. Hány török ismerősöd van? Szerintem egy sem, így nem kellene hülyeségeket írni, egyáltalán hozzászólni olyan kérdéshez, amiről fogalmad sincs.

2015. márc. 14. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos ilyen buta vagyok, és nincs török ismerősöm sem.Nem is vágyom az országukba, hogy spontán vesedonor lehessek.

Ők abban a tudatban élnek, hogy jó "rokonok" lettünk velük a 150-éves elnyomásuk után.Fogalmad sincs, hogy a felmenőid, (persze ha vannak olyanok itt az országban), hogy utálták a törököket, Zrinyi meg a többi vitéz forogna a sírjában ha ezeket olvasná.Tényleg, egy tökös magyar pasi már nem is jó?

2015. márc. 15. 07:03
 18/20 anonim ***** válasza:
15%
Latod ennek se a magyar se a roman nem jo :D ennek csak a torok kell!
2015. márc. 15. 07:42
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Sötét 10es, aki előítéletek alapján ítél másokat!

Ha nincs török ismerősöd, akkor mi a lólábért írsz olyan kérdésre, amiről még csak halvány kék fogalmad sem lehet. Menj és írd meg ehelyett a házi feladatodat, jó? Ne ide írogass. Csak mások értelmes idejét veszed el.

2015. márc. 15. 19:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Ennyi.

[link]

2015. márc. 27. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!