Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátok egy helyes pasit, de másodszor már nem nézek rá, mert tudom, hogy sosem lesz az "enyém", jól teszem?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 18:21
1/11 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem lesz a tiéd?
2/11 anonim válasza:
Nem teszed jól! Másodszor, harmadszor, sokadszor is rá kell nézni! Szemezni kell vele! /F.
3/11 A kérdező kommentje:
Érzem.
2015. márc. 13. 18:24
4/11 anonim válasza:
Nem túl gyümölcsöző hozzáállás.
8/11 anonim válasza:
Én örülnék neki, mert nem akarok párkapcsolatot. :D
9/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,de én azért nem nézzek rá másodjára mert nem akarom,hogy azt higgye hogy bámulom,mert mivan ha én nem tetszem neki
10/11 anonim válasza:
Ezt csinaltam en is. Hiba volt!
Tetszett valaki, mai napig mindenrol o jutott eszembe, folyamatosan engem nezett, en megse mertem ranezni, mert ugy ereztem, hogy nem lesz az enyem, sokkal jobb nalam.
Ha ujbol kezdhetnem az egeszet, biztos nem igy csinalnam.
Szoval nezz ra, szemezz vele. Vesztnivalod nincs!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!