Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy lányként? (többi lent)
Nekem ilyenkorban a harmincas férfiak és a korosztályom bele lányok vonzottak de kinek mi..
Esetleg ha nem kezdesz el megbízni bennük és megpróbálod elkerülni őket másra koncentrálni.
23L
Vonzanak. Ha lelki téren nem hiszem hogy gond lenne. Leszbi, v. bi lenne.
Lehet a szeretetük akarása másra vezethető vissza. Nem?
Kèpzeld... Én is hasonló, gondokkal küzdök.
Beleestem a munkatársamba, aki szintén nő... És 35 év körüli...
Én 22 vagyok... Sajnos, én is az idősebb korosztàlyhoz vonzódom...
Csak nekem annyival jobb a helyzet, hogy a hölgyike szintén meleg(nek tűnik). A viselkedése alapjàn... És azt hiszem eszre is vett.
Fiatal vagy még, ez alakulhat, változhat, szerintem... Vagy merséklődik. Viszont nem kizart, ha picit idősebb leszel, hogy találsz magadnak olyan valakit, akire most vágysz... Hisz tudjuk, h mennyi olyan pár van, akiknek igencsak különböző a koruk.
Tudom mit érzel. Mert hasonló cipőben járunk.
Szerintem azért próbálj meg ismerkedni a korosztalyodban... Lesz olyan, aki tetszeni fog, es vonzodsz hozza... Es csak tapasztalatot fogsz szerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!