Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SweetLady kérdése:
Milyen fétisű emberrel szeretkeznétek mit próbálnátok ki mit nem?
Figyelt kérdés
pl.: lufidúroktatós fétis meg egyéb finomságok :D
Mit próbálnátok ki mit mernétek megtenni mik a határok mi az amire már nemet mondtok :)
Esetleg ínyenc történetek megtörtént események :)
jöhet a legalapabb fétistől a legelvontabbig :D
2015. márc. 12. 23:49
11/11 anonim válasza:
Nekem régóta vágyam a következő:
Egy nőt alaposan de finoman, érzékien kinyalni közvetlenül azután, hogy egy másik pasival szeretkezett. Ezt valahogy úgy tudom elképzelni, hogy adott egy nő, aki élvezné ezt szintén, van is egy szeretője -vagy akár pasija- akivel szeretkezik egyet, majd mikor a pasi elmegy, dob egy sms-t hogy azonnal menjek oda hozzá. Én pedig "levezetésként", nagyon finoman, orálisan kényeztetném a punciját. Utána pedig elküldene:)
Imádnám ezt a szerepet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!