Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miről tudnak beszélni a lánybarátaikkal?
Én a legjobb barátnőmmel mindent megbeszélek, szó szerint. Tehát a tanulástól kezdve addig, hogy a pasink farka mekkora és utáljuk a seggünkön a narancsbőrt, meg hogy ők úgy szexeltek a falnál, hogy tiszta foltos lett :) Tehát tényleg mindent.
De ez változó. Van olyan barátnőm, akivel csak felszínesebb dolgokat tudunk.
Nekem olyan baratnoim vannak akik, fogalmazzunk ugy h felenkek. Ugy h ket tema van: 1. Hogy neki mennyire tetszik a srac
2. Hogy, mennyire megbantotta a gyerek :)
Mit álmodtunk, mit csináltunk ma, milyen helyes srácot láttunk hol, beszólt valaki valamit valakinek, mit akarunk venni, mit fogunk enni, miért létezünk, mekkora a világegyetem, legalizálják-e az eutanáziát, mi véleményünk az abortuszról, a szomszédba költözött az exem, hogy fogom kibírni, de nehéz a suli, feladom, műkörmös leszek, miért dobott a barátom, mikor három napja még totál szerelmesen nézett, mire hazaértem miért vette le, hogy kapcsolatban, és miért tett ki új profilképet ilyen nagoyn beállított mosolygósat? miért nem szól hozzám a srác, akinek tegnap még bejöttem, miért morcos a barátom, össze fogunk vajon jönni ezzel a fiúval? kéne valami munka, te hol dolgoztál? Tudsz ajánlani nődokit? Ti mivel védekeztek? Mi a kedvenc pózod? Bevennétek harmadiknak? De jó a ruhád, hol vetted, tetszik a rúzsod, ilyet kérek szülinapomra.
Szóval láthatod, fontosak a fiúk, a szex :D 20 év körül vagyunk mind a négyen, szerintem mást nem nagyon lehet várni.
Kb.úgy mindent szóval ki mit hallott kiről kitől miért kinek stb stb.
vagyis MINDENT.
23L
Nekem nincsenek lany barataim,ezert nem tudok nyilatkozni.
Sracokkal viszint mindent megbeszelunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!