Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk könyörögnétek egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk könyörögnétek egy lánynak ha azt mondaná: "csak akkor bocsájtok meg ha letérdelsz és könyörögni fogsz, nyilvánosan. "?

Figyelt kérdés
Ez szerintem a puszta megalázásról szól nála, nem a megbocsájtásról
2015. márc. 11. 23:18
1 2
 11/20 opened paradise ***** válasza:
Olyannal nem próbálkozom,aki nem is akarja és ha ilyet kérne,akkor már tuti nem szeretne.
2015. márc. 11. 23:23
 12/20 RRR ***** válasza:
ki van zárva
2015. márc. 11. 23:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Még pofán is bsznám.
2015. márc. 11. 23:24
 14/20 anonim ***** válasza:

nem...:SS :(((

már ott nagyon elvetettem a sulykot...még akkor rendbe lehetett volna hozni, de nem tudtam..bolond voltam...

most meg eszem magam, hogy nincs velem.

annyi mindent máshogy csinálhattam volna...nem tudom mi hozta ki ezt akkor belőlem...lehet a szépsége, vagy a szeretete...mai napig nem tudom...én csak nem akartam elveszíteni őt. :(((

2015. márc. 11. 23:28
 15/20 anonim ***** válasza:
nem. aztán meg nagyot nézne, amikor letuszkolom a farkamat a torkán helyette. nyilvánosan.
2015. márc. 11. 23:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Nincs az az isten. Ennél 1000szer kisseb alázást sem tűrök, még ha dögre vernek akkor sem.
2015. márc. 11. 23:39
 17/20 anonim ***** válasza:
65%
na az ilyen nőt szerintem nem erkölcstelenség adott helyzetben jól pofánb szni
2015. márc. 12. 00:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Aha, el is küldeném a halál f#szára, ha ilyet kérne, csakúgy nyilvánosan.
2015. márc. 12. 00:52
 19/20 anonim ***** válasza:
ez a csak akkor, ha... elég dedós tempó. nyilvánvaló, h esze ágában sincs megbocsátani.
2015. márc. 12. 01:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Én nő létemre azt mondom, hogy valóban nyaklevest érdemel a hölgyike. Mit nem képzel magáról? Vörös szőnyeget ne terítsék le elé?

Ha valaki szereti a másikat, de a másik hibázott, akkor vagy lenyelem ezt a békát és megbeszélem vele, vagy szakítok!

de nem alázom meg....

2015. márc. 12. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!