Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövérnek számít ez a lány? Képpel
Figyelt kérdés
[link] nem csúnya nagyon ez a has? Szerintetek fel lehet venni szűk toppot, vagy inkább ne?2015. márc. 10. 19:34
11/23 anonim válasza:
Hát szerintem dagadt undoríttó bálna ne toppon járjon az esze hanem diéta diéta diéta, edzés edzés edzés! Előbb legyen ember formád kisanyám, addig meg marad a zsákruha!!
12/23 anonim válasza:
hú utolsó kíváncsi vagyok te hogy nézel ki. azért nem kéne lebálnázni a másikat még illendőségből sem, főleg ha még okod sincs rá :P
egyáltalán nem vézes az alakod, egy kicsit duckó vay, de nem rosz az alakod.:)
13/23 anonim válasza:
Kicsit duckó??? Dagadt hájgép! Bocs de ha valaki igénytelen úgy néz ki mint a hízó a sertésteleppen azt szerintem felesleges kimélni megérdemli!! Bár ennek már úgyis mindegy!!
14/23 anonim válasza:
Igényesség! Az hiányzik belőletek undorittó kövér zabagépek és kövér mentegetők!!
15/23 A kérdező kommentje:
Tudom, nem vagyok vékony. De annyira elhízott sem. 53 kg vagyok.
2015. márc. 12. 20:23
16/23 anonim válasza:
én nem vagyok kövér, sőt nagyon jó az alakom, de szerintem te még nem láttál igazi dagadt nőt.
17/23 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre hogy elég sok pasinak bejön az ennyire dagadt bálna mint amilyen én vagyok... Elfogadottá a véleményeteket :)
2015. márc. 12. 20:37
18/23 anonim válasza:
Beérik veled mert nem jut jobb! Igényes Férfi nem dug hájgép sertéstelep viziló csajokkal!!
20/23 anonim válasza:
Jéééééééééééééézusom.
Hogy írhattok ilyet? Rögtön inkább tőletek kéne hányni. Gusztustalanok vagytok, finoman is lehet közölni, nem kell mindjárt parasztként! Mellesleg a nő nem is kövér a képen, szerintem normális az alkata, a kép sem jó minőségű. Egészen nyugodtan vegyen csak fel szűk toppot, szerintem a 'tüdőnaci' is jól állna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!