Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy magyarországon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy magyarországon majdnem mindenkinek 18-20 cm közötti csapszeg lapul a gatyájában? Lehet hogy az enyém csak 16/5,5 cm de azzal a duplaüveget is kitudom ütni. Melyik jobb a nőknek?

Figyelt kérdés
megkell bolondulni

2015. márc. 10. 17:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Látod a 8-asnak kell a nagy 70 dekás döglött törpeharcsa. csak tudnám ha azt betolják tövik akkor hol jön ki neki a szemén vagy az agyát nyomja, hogy ilyen h.lye.
2015. márc. 14. 16:40
 12/20 bertib14 válasza:
56%
Dehogy létezik tény van akkora jártam 3 kollégiumba és láttam elég sok farkat jó ha megvolt mindegyik 14 de az a plafon volt egy csávó 17.5 cm -el vitte a koleszt a többiben meg nem is hallottam hogy lett volna ekkora nekem is csak 12 plafon 13cm! De volt 16.7 csak elhiztam :( amúgy a tied elég nagy nem kell aggódj a vastag szerintem jobban tetszik a csajoknak nekem is 12-13/5.8 sok csaj karja nincs ilyen :)
2015. ápr. 2. 11:02
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Lány vagyok. Most vagy rosszul méred és nincs 5.5 cm a vastagsága vagy nagyon vastag. Ekkorát pl. belém biztos nem tudnál dugni.

27L

2015. ápr. 13. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Az 5,5 cm szerinten a kerülete.
2015. máj. 3. 13:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Az is nagy!

Főleg, ha ennyire kemény!

A nagyobbak nem kemények, mert nem vérfütyik, hanem húsfütyik. Ezért a hüvely fala sokkal kisebbre nyomja össze őket.

5,5 cm az baromi sok, az egy félliteres üdítősüveg vastagsága.

Hiszi a piszi!:)

2015. nov. 23. 23:16
 16/20 anonim válasza:
12%

Pasztmek!!!

Én mit mondjak??

Kezdek félni a lányoktol h mit mondanak a vastagságomra ugyanis a kerülate NEM AZ ÁTMÉRŐLYE 15 cm

Tehát az átmérőt ugye ugy kell kiszámolni hogy a kerületet el kell osztani pi-vel! Ugy kapod meg az átmérőt...na mindegy de akk az enyém már kib*szott vastagnak számít??

Mert ránézésre is az 18hossza kerület pedig 15!!

2016. jan. 6. 21:36
 17/20 Timike10a válasza:
16 cm körüli nem rossz,de a nagy az nagyon jó,és nagyon élvezem a látványát és azt mikor....xd
2016. febr. 3. 10:52
 18/20 anonim válasza:
15-ös! Üdítős üveg?? Mit mértél te? Nem 55 cm azaz 550 mm hanem 5,5 cm. Az a mutató ujjam kerülete a legvastagabb ponton. Törékeny N
aug. 25. 16:24
 19/20 anonim ***** válasza:

18:

Hány osztályt végeztél?

aug. 25. 17:56
 20/20 anonim válasza:
Szia 19! Természetgyógyászatot tanulok. Mi a problémád?? Értem, hogy neked az 5,5cm az hatalmas. Egyik üdítős üveg sem 5,5cm. Sem átmérőre, pláne nem kerületre. Mérj otthon meg egyet ha nem hiszed! Mert ugye te azt írtad, hogy 500 ml üdítős üveg vastagsága. De sehogy sem jön ki a matek sem átmérő sem kerület. Fogj egy szabó centit és tekerd körbe az ujjad tövén mérd mekkora. Mint írtam én mutató ujjam töve 5,5 cm kb. attól azért nem kell megijedni. Ha 5,5 cm az átmérő az kb normál nagyobb méret. 16-os írja, hogy övé 15 cm kerületre.Az ugye kb 4,77cm átmérőt jelent ami normális. Tehát kinek hány osztálya van? Neked egy arasz akkor 30 cm? Mielőtt beszólsz kérlek gondolkodj. Nem azért írtam ide, hogy bántsak te viszont úgy tűnik azért.
aug. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!