Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt az emberek egy kreol bőrű lányra hogy cigány?
Figyelt kérdés
Nekem kreol bőröm van és sokan azt hitték.Nem jönnek be nektek a kreol bőrű csajok?2015. márc. 10. 16:57
11/18 anonim válasza:
CIGÁNY vagy bmeg fogadd el! Én spec gyűlölöm mindet, mint ahogy minden jóérzésű MAGYAR
12/18 anonim válasza:
jaj 11-es...ez a kifarsult duma már :DDD
de szétütnélek...fajgyűlölő kis nyomorék. -.-
13/18 anonim válasza:
Én is kedvelem a kreol bőrű lányokat, igaz, én is kreol bőrű vagyok (nem cigány, az öcsém és a szüleim is totál fehérek)
14/18 anonim válasza:
Téged tuti a postás hozott :D
15/18 anonim válasza:
én nem hiszem, láttam már érdekesebbet is
az emberek primitívek sajnos
a fehér bőrt jobban szeretem, de nem ez alapján választok
16/18 anonim válasza:
Magyarok már nincsenek. Évszázadokkal ezelőtt elkeveredtek a németekkel, romákkal, lengyelekkel, kunokkal, stb.
17/18 anonim válasza:
Nekem bejönnek a kreolos csajok. :)
18/18 anonim válasza:
Gondolom azért, mert Magyarországon a kreolbőrű emberek 90%-a cigány. Amúgy nekem pl bejönnek a kreolbőrű lányok, a cigány lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!