Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra zavaró, ha egy lány nagyon fiatalnak néz ki?
17 éves vagyok, de 15-16-nap hisznek SMINKKEL egyutt... :D
Attol tartok, hogy a következő években se fogok nőiesedni, ugyanis kisebb koromban örültem is, hogy mar vegre 15-16-nak hisznek, de mostmár inkabb szeretnem, hogy nőies arcom legyen... De nem hiszem, hogy sokat fogok változni, ha már évek óta nem valtoztam semmit :D
Zavaró ez?
17 évesen 16-nak nézel ki? Hát nem akarlak elkeseríteni, de ez tök normális, senkiről nem lehet évre pontosan megmondani, hogy mennyi.
"De nem hiszem, hogy sokat fogok változni"
Ha gondolod, fogadhatunk egy nagyobb összegben, hogy sokat fogsz változni.:)
Hehehe....Szerintem vicces, bár 18 éves koromban nem volt az, h a kiskorú barátnőmnek kiadták a sört tőlem meg személyit kértek:)
Most 18-20 körül tippelnek, de megesik, hogy mai napig elkérik a személyimet. 27 vagyok amúgy.
Örülj neki, majd ha közelebb a 30-hoz, mint lassan én még mindig 20-nak néznek örülni fogsz.
És még valami, hiszed nem hiszed így is elvettek:)Úgyhogy fel a fejjel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!