Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy még 19 évesen nem csókoloztam se semmi?
Figyelt kérdés
Én gáznak érzem 19/F2015. márc. 10. 12:52
2/10 anonim válasza:
ha annak érzed, akkor igen az. ha nem, akkor nem :)
alapesetben nem kellene annak lennie. magánügy, mindennek eljön majd az ideje :) viszont ha ezen parázol, és nyírod az önbizalmad, az nem sietteti különösebben..
3/10 anonim válasza:
Legalább elkerültél 3 millió bacit :D
4/10 anonim válasza:
Jézusom 19 évesen?és még meg kérdezed hogy gáz e? Jézusom a férfiaság szégyene
5/10 A kérdező kommentje:
ezek szerint gáz
2015. márc. 10. 13:46
7/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért nem. Én 28 éves vagyok, és még nem csókolóztam. Viszont egyáltalán nem érzem gáznak. Próbálkozom lányoknál, magamon is igyekszem fejleszteni amit lehet, szóval ami rajtam múlik, azt megteszem. Arról viszont nem tehetek, hogy az arcom rém ocsmány és alacsony is vagyok, ami természetes úton taszít minden lányt. Szóval szerintem még 30-on túl sem lesz senkim. De gáznak akkor sem érezném.
8/10 XiaoWeiXiao válasza:
Attól függ, hogy mit tekintesz "gáznak". Szerintem ezzel a szóval arra akarsz célozni, hogy kiröhögne-e a jövőbeli hölgy, vagy valaki az ismerőseid közül, ha meghallaná. Őszintén szólva: ki nem szarja le? Remélem te igen.
9/10 anonim válasza:
fiú ,vagy lány vagy? én 13 voltam ,amikor először megcsókolt egy fiú.
10/10 anonim válasza:
4-es, te pedig hót buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!