Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szerelmes belém a barátom, mikor én 15 cm-be alacsonyabb és 30 kg-val nehezebb vagyok Nála?
A belső értékeid miatt simán szerethet téged, és elmondom neked az csak egy dolog ha te csúnyának látod magad, de ettől független lehetsz szép is, főleg ha jól öltözködsz, szép az arcod, szemed, hajad stb... A magasságod meg a testsúlyod az csak egy dolog, ez sokaknál nem számít már manapság, persze lehet hogy valakit zavar, de ha szereti a párját kölcsönösen akkor nem szabad hogy ez hátrány legyen.
Én is jártam 17 évesen egy nálam 1 évvel idősebb, magasabb lánnyal aki saját magát csúnyának tartotta, de ugyanakkor egy gyönyörű szép lány volt, sok jó pasi oda volt ám érte, és én meg alacsony, kövér, pattanásos alak voltam de mégis oda voltunk egymásért mert a belső értékeink sokat számítottak ám, főleg hogy a jellemünk meg a modorunk is nagyban hasonló volt, és hihetetlen jól elvoltunk egymással.
Úgy, hogy ő nem egy buta, üresfejű felszínes idióta.
De nekem nem kéne ilyen lány. Nem a külseje, hanem a mentalitása miatt.
Egyébként meg de, felszínes vagy.
"Csak nem ertem miert"
Elárulok egy nagy titkot: mert nem ettől a két számadattól fog valaki szeretni vagy sem. Sok lány annyira túlértékeli a testalkat és a magasság jelentőségét, hogy azt már rossz látni. Persze, főleg a felszínesebb lányoknál elterjedt az a tévhit, hogy annál szebb és szerethetőbb valaki, minél vékonyabb és magasabb, de ez butaság. Egyrészt a szépség szubjektív dolog. Nekem például tetszik, ha valakin van egy kis "felesleg", és tetszik, ha van alakja, nem csak egy vézna akármi. Képzeld, én egyszer olyan lány után futkostam, aki 10 centivel magasabb és 30 kilóval több volt nálam. És? Nekem tetszett. Ráadásul egy lánynál ha alacsonyabb az pont hogy nem hátrány.
A másik dolog, hogy a külső az csak egy felszínes tényező. Minél jobban megismerünk valakit, annál lényegtelenebb lesz. Lehetne vékonyabb meg szebb barátnője is? Meglehet. De sz..rt sem ér vele, ha nem szereti. A férfi pedig nem azért szereti a nőt, mert ő a legjobb alakú a környéken, hanem mert őt magát szereti. Nem a centikért, nem a kilókért, nem a mellekért, hanem a személyért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!