Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy miért van ez, és hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy miért van ez, és hogyan lehetne másképp?

Figyelt kérdés

Üdv, bocsesz , hogy ide írok de kb ez a legnépszerűbb téma. Drogos vagyok 4éve , leszoktam már de nem sok értelmét láttam így újra hozzá nyúltam. amiket használtam eddig : herbál, fű, kristály, ,eki, speed, alkohol(nagyon nagy mértékben minden nap), kokain, szúrni soha sem szúrtam,xanax(2mg SR)(+alkohol),rivotril(2mg)(+alk.), frontin(2mg)(+alk.)

andaxin(200mg) (+alk.) 18 éves vagyok, megloptam már a családom minden tagját. magamat letoltam a mélybe, nem arra vagyok kíváncsi , hogy pl miért tetted ezt stb., hanem arra lennék, hogy ha még lenne is akaraterőm semmiféleképpen sem látom jónak a világot.. tudom mi az elvonási tünet túlléptem már rajta ha van eltudom foglalni magam, de ha pl 3-4 hónap után is tiszta vagyok miért akarom még mindig ezeket csinálni? Néha rámtör ilyen érzés hogy semmiféleképpen sem tudok jót magamnak csak ha egyébb dolgokkal kábítom magam. Ha valaki ehhez ért kérem ossza meg velem nagyon szépen köszönöm..

(ezeket a szereket olyan szinten toltam , hogy: (fű csak 0ásan (tisztán, dohány nélkül), herbál:detto, eki: napi 6-7, kristály:(speed) napi 1g, alkohol : napi 2l bor fél liter vodka, ma már csak az alkoholt tolom, és a többit néha néha azaz 1hónapban max 3x

2015. márc. 9. 22:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm , hogy írtál de nem fogok felkeresni egy szakembert sem, meg is érvelem, voltam már szétcsúszuva nem 1-2 pszihiátrián , az ilyen csernus drogsegítők mind habi, benyelik a lovét, a drogost meg bezárják 6-12 hónapra úgymond "kattogni" aki le szeretne szokni nem azért fog mert bezárják, hanem mert le akar, amit én is megtudok csak ha le is teszem teszem fel 1 évre, 2 év múlva is miért jön vissza az a sóvárgás e felé? ez lenne a kérdésem :////
2015. márc. 9. 23:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom a válszt! Nem voltam még ilyen helyzetben, így az érzést sem ismerem. Sajnálom, hogy rosszak a tapasztalataid, de bizonyára azért mert nem találtad meg a megfelelő embert a segítségre. Ne add fel, biztosan van olyan aki tényleg öszintén tudna segíteni!
2015. márc. 9. 23:12
 13/18 A kérdező kommentje:
háát köszi, elég reménytelen vagyok, de sztem az fog maradni , hogy addig várok amíg el nem múlik minden max napi 1 sör hátha :D
2015. márc. 9. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha ez menni fog önerőből akkor minden tiszteletem a tiéd lesz! sok sikert és kitartást hozzá!
2015. márc. 9. 23:17
 15/18 anonim ***** válasza:
mint már említettem nem vagyok szakértő csak tippelni tudok. Szerintem a szervezeted nem felejt. 1-2 év után jövő sóvárgásnál ismét erősnek kell lenni, és gondolom egy idő múlva elmúlik aztán jó pár évvel később talán megint előjön, de akkor gondolom már kevésbé. Ott megint keménynek kell lenni és előbb-utóbb tiszta leszel. Asszem az alkoholistáknál is van olyan, ha valaki keményen tolja majd leszokik róla, akkor 30-40-50-60 évvel később sem szabad meginnia egy korty alkoholt sem, mert a szervezete úgy reagál rá, hogy ismét alkoholista lesz. Sőt a fogyókúrásokról is olvastam valami hasonlót, hogy akik gyorsan lefogynak azoknak 80-90 pár éven belül visszaszedi sőt még akár többet is rátesz a kilóira. Ott is csak úgy lehet eredményt elérni ha teljesen megváltoztatod az étrended, hisz hiába vonod meg magadtól egyből a pl a kenyeret meg sültkrumplit meg ilyeneket, a szervezeted nem hülye, egész addigi életedben toltad magadba, egy idő után szüksége lesz rá és kívánni fogod, akkor kell erősnek lenni és megállni. Gondolom ez a drognál is így van. De lehet hülyeségeket beszélek.
2015. márc. 9. 23:17
 16/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a bíztatást uccsó előtti :)egyébként mindenki megszenved a "letétellel" csak valaki szabadon önerőből valaki lekötözve egy rehabon(esetleg begyógyszerezve) :/ ,

utolsó lényegében igazad van sztem nem mondtál hülyeséget, de levontam belőle egy pár tanúlságot számomra köszönöm , hogy hozzá szóltál :),

2015. márc. 9. 23:23
 17/18 anonim ***** válasza:
igazán nincs mit, kitartást! Akik a káros szenvedélyeiket le tudják győzni azok igazi harcosok!
2015. márc. 9. 23:30
 18/18 A kérdező kommentje:
IAGAAASZ
2015. márc. 11. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!