Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhatnám kicsit lentebb az igényeimet?
Nem szeret jópofáskodni, de ugyanakkor nem bunkó, nem feltétlenül mutatja ki az érzéseit, de én tudnék róluk.:D
Határozott lenne, és akár le is szidhatna, ha nem jól csinálnék. Ja és hagyná, hogy kibontakozzak= nem nyomna el.
"Nagyon szeretem az elvont, akár antiszoc embereket.:)"
Bár több olyan lány lenne, aki hasonló ízléssel rendelkezik! :D
Amúgy ezek még nem annyira teljesíthetetlen igények, szóval biztos találsz valakit.
Pár hónapja én úgy voltam, hogy kitaláltam egy álomképet és ilyen pasit kerestem, aki nem volt olyan mehetett a süllyesztőbe. Közben nagyon jóba lettem véletlenszerűen az osztálytársammal akire addig rá se néztem. Alacsonyabb nálam, vékony, pattanásos és csendes. De bele szerettem :) Szerelmes vagyok és a világ legszebb férfija se kéne helyette.
Te is fogsz találni ilyen embert. A szerelem mindig onnan jön, ahonnan nem számítasz rá. És akkor már mindegy lesz, hogy milyen az illető mert szereted. :)
Keress magadnak egy fétist amit imádsz. :D
Én így adtam alább az igényeimet. :P
Elég érdekes:D
Antiszocnak nem nevezném magam, de a többi hasonlít:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!