Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet hogy tömegközlekedésen, vagy várótermekben ülök/állok, és úgy érzem mintha mindenki engem nézne és nagyon feszült leszek?
Klausztrofobia, tömegiszony, szégyenlősség.
Leküzdöd, bátran, egyszer nekiálllsz, és akkor látod h többet nem kell félned.
Régen tériszonyos voltam, kiálltam 30 méter magas sziklapárkányra, jól körbenéztem, azóta vonz a mélység, mert megtetszett :)
nem vagyok szakember, így valószínüleg tévedek, de szociálismunkásnak tanulok, és ha hozzám kerülnél ezekkel a panaszokkal, akkor szorongásra, paranojjára, és kényszeres viselkedésre gyanakodnék, és javasolnám, hogy beszélj egy pszicholóógussal. Ő bizonyára meg tdja mondani, hogy mi a gind, ha van egyáltalán, ls segít a megoldásában.
A legjobb amit most tehetsz, hogy még ma, vagy holnap elsétálsz a helyi családsegítő központba, és az ott dolgozóknak elmondod ugyanezeket a tüneteket, amiket ide le1rtál.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!