Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy férfi mellkasa legyen szőrös vagy ne?
Figyelt kérdés
A hónalj természetesen borotvált.
Kort kérek írjatok
2015. márc. 9. 15:24
2/13 anonim válasza:
Szerintem mindegy.. De inkább ne legyen :)
3/13 anonim válasza:
Nekem mindegy, de a túl szőrös nem tetszik.
4/13 anonim válasza:
Mi ez a baromság? Egy férfi legyen szőrös! Vagy járjál csupaszcsigával!
5/13 anonim válasza:
Amit a természet adott.
De, ha nagyon-nagyon szőrös, akkor igazítson rajta az illető.
26/N
6/13 anonim válasza:
Fú nekem nagyon szőrös alig bírom leszedni mindig. :DDD Szerintem nem fogom már elegem van belőle, csak a hónaljat. 21/F
7/13 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha szőrős. Felesleges egy csaj kedvéért szőrteleníteni a mellkast. A hónalj se zavar, ha szőrős. 28/L.
8/13 anonim válasza:
szerintem undorító ha egy pasi borotválja a mellkasát...
26F
9/13 anonim válasza:
A túl szőrös nem tetszik. A kicsit szőröst imádom. Ettől függetlenül éltem már szőrös mackó pasival, mert nem igazán ez a legfontosabb, hanem az ember, aki mögötte van. 36/N
10/13 anonim válasza:
Én a szőröset preferálom. Számomra nincs kiábrándítóbb annál, mint amikor egy férfi teste bármelyik részét borotválja. A hónaljat is jobban szeretem természetes állapotában. Nekem az kicsit túlságosan is nőies hatást kelt.
Szerintem ne a nagy átlaghoz akarj igazodni, hanem a választott hölgyhöz, mert mint láthatod, eléggé megoszlóak a vélemények a kérdésben.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!