Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan szó szerint rosszul vagyok az ilyen gondolkodású férfiaktól. Ugye nem csak ilyenek maradtak már?
Egyre inkább találkozom azzal, hogy a nőket (úgy általánosságban, az összeset) felszínesnek, pénzéhesnek, butának és válogatósnak bélyegzik, hihetetlen "meggyőződéssel", és BÁRMI nemi szerepekkel, kapcsolatokkal vagy akár teljesen hétköznapi dolgokkal (pl. munka) kapcsolatos témánál ezt tolják az ember arcába, mégpedig eléggé agresszíven. Hogy a nők így gonoszak, úgy flegmák, amúgy szívtelenek, nem értenek semmihez, csak bele akarnak ülni a jóba, kihasználni mindenkit és úgy en bloc a férfiak minden felmerülő problémájáért valahogy a nők a hibásak. Jönnek a "feminizmussal" (ami nem pont azt jelenti, mint amire ők használják) és a tényként beállított, amúgy szubjektív véleményükkel, ami szerintük cáfolhatatlan és kérdés nélkül el kell fogadni.
Ráadásul képesek még ismerkedésnél is rögtön ezzel kezdeni, hogy a nők ilyenek, meg olyanok... Ez valami új csajozós módszer? Pedig szerintem keveseknek imponál...
Egyre több ilyen férfival találkozom és miattuk egyre inkább elkezdtem undorodni ettől a nemtől. Én soha nem tettem ellenük semmit (hacsak a finom visszautasítás nem számít annak), mégis engem is sértegetnek az ilyen megállapításokkal.
Ugye léteznek még férfiak, akik nem ilyenek? Vagy ők már mind foglaltak?
Hogy a kérdezőnek is segítsek: Sajnos csak ilyen férfiakat fogsz ki szerintem, mert léteznek olyanok is akik nem így gondolkodnak a nőkről. Ismerek pl. több normális pasit is aki nem így vélekedik a nőkről általánosságban, én magam egyébként, nem szeretek általánosítani.
Én is tudom létezik olyan nő aki meg fog az elvárásaimnak felelni, csak még nem hozott össze a sors vele.
Ezt meg baromságnak tartom hogy ha valaki így konkrétan a másik arcába dörgöli, mert nem kell félteni a férfiakat sem ám.... vannak gondok ott is sok mindenkinél.
Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel...
Már teljesen kiábrándultam a férfi nemből, inkább leszek leszbikus. De komolyan.
Viccesek a hozzászólások,látom megérkeztek a hú de megsértett "nők"...Hogy oda ne rohanjak.
Tudjátok mi amúgy a különbség az ilyen gondolkodású férfiak és a hozzátok hasonló "nők" között?
Hogy fordított esetben ha nektek lenne hasonló gondotok,mi megpróbálnánk segíteni,Ti viszont csak köpködni tudtok.
A másik az,hogy én is ha valaha találkoztam volna életemben akár egy kivétellel is,akkor nyilván másképp látnám a helyzetet,így viszont nem tudok mást gondolni csak ezt.Ha egyszer mindenhol ezt látom,sőt saját magam is ezt tapasztalom.
Sokan beleesünk abba a hibába, hogy azt hisszük pontosan tudjuk milyen tulajdonságokkal rendelkező partnerre van szükségünk és túlságosan is célzottan keressük a boldogságot.
A probléma az eltérő felfogásban keresendő....vagyis hogy a célhoz keresünk embert és nem egy embert keresünk, akihez igazán vonódni tudunk és aztán közösen kitaláljuk mi legyen.
Túlságosan siettetünk mindent....már az első randin elhangoznak ilyen kérdések, hogy mivel foglalkozol, hol laksz, milyen iskolákba jártál, van-e autód, tervezel házasságot, akarsz e gyereket és még sorolhatnám. Pont mint egy állásinterjún....olyan érzésünk van mintha vizsgáztatnának....csak előre nem közlik milyen céllal.
Nem a velünk szemközti ember személyiségére vagyunk kíváncsiak, hanem az élethelyzetére, hogy mit tud felmutatni,mert egy rohadt anyagias világban élünk.
Sokan próbálják ki társkeresőket....sok rossz tapasztalatot szerezve...pedig az egész rendszer lényege, hogy ott bizony a célhoz keressük az embert, pedig valahol ott legbelül pont az ellenkezőjére vágyunk.
37F
Utolsónak igaza van! Azzal a megkötéssel, hogy mondjuk huszonéves korban még ez annyira nem jellemző, illetve én nem ezt tapasztaltam.
Pasikkal az a gond, akik óvodásként viselkednek felnőttként, 30-40 évesen, egész egyszerűen az a gond, hogy el vannak lustulva. Megcsinálják a kis munkájukat, aztán otthon elvannak. Ki voltam akadva nem rég, hogy a 30-as srácok nálunk a cégnél beszélgettek a legújabb xbox-os játékokról... Feladják a céljaikat, terveiket. Megelégszenek azzal, ami van. Elkezdenek hízni... stb. Emiatt frusztráltak, mert érzik, hogy valami nem okés. De nem is tudják, hogy mi. Ezért az asszonyhoz se úgy állnak. A nők meg a fentebb felsorolt dolgok miatt egyre kevésbé vonzódnak a férjükhöz. Ezért lépnek félre, válnak el, satöbbi. A csajokat annyi kifogás illet a részemről, hogy megcsalni a másikat az elég gusztustalan. Váljon el, majd keressen egy másik legényt. Nem az, hogy ott van már a másik, aztán majd egyszer elválunk. A nőknek egy erős férfi kell, aki legyen a csajnál valamivel dominánsabb. Ez az alapja egy normális kapcsolatnak.
Kínában a fiatalabbaknál olyan a helyzet állítólag, hogy 20-30 pasi jut egy nőre. Terjed emiatt a homoszexualitás és sok pasi agresszív, vagy befordult lesz. Nálunk ahol nincs ilyen gond, itt is sok a baj, sok a frusztrált srác. Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Egy biztos. Én egymagam nem tudom a nők véleményét megváltoztatni a férfiakról. De nem is célom!
Lányként mondom, ne a gyakorit vedd alapul, ide sok nőgyűlölő lúzer jár, mert nincs jobb dolguk. Való életben én csak 1-2 ilyen emberrel találkoztam, de amúgy többnyire normális srácokba botlottam bele.
Egyébként az a legviccesebb, amikor az olyan "férfiak", akiket a kérdésedben jellemeztél, kedves srácnak állítják be magukat, és nem értik, hogy ugyan mi lehet a baj velük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!