Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Búvóhely Budapest környékén?
Nem egy átlagos kis lakásra gondoltam, amit kiadnak, hanem igazából, ami BDSM-re alkalmas lenne.
Valaki tudna mondani, pár ilyen helyet? Párom 25.szülinapjára lenne :)
Mindenkinek előre is köszi a válaszát!
xDDDDDDDDD
szürke ötven árnyalatát néztetek?
Mitől alkalmas egy lakás BDSM-re?
Van benne deres, meg andráskereszt? Vagy mégis mire gondolsz, amit házilag nem tudnál megoldani egy átlagos lakásban?
Amúgy vannak BDSM-stúdiók, ki is adják bérbe, csak úgy nem éri meg az árukat, hogy kettesben intim együttlétre kell, ráadásul ha jól értem, a témában kezdőbbeknek.
És te a fiú vagy, vagy a lány? Dom vagy sub szerepet vállalnál a kedvéért? Mennyite konkrét elképzeléseid vannak, hogy mit csinálnátok?
Hogy legyen értelmes válasz is:
Budapesten 2 db stúdió bérelhető ilyen célra, aránylag megfizethető áron, és jól felszerelt módon. Mindkettő egy tulajdonosé, Lady Victoria Leeanna néven megtalálod Facebookon, és google-n az elérhetőségeit.
Sok sikert kívánok!
Mondjuk szerintem az enyém is egy értelmes válasz volt, -- úgy is fogalmazhattam volna, mint az előttem író.
Kedves Kérdező, ha van konkrét elképzelésed, hogy mit értesz "BDSM-re alkalmas" lakás alatt, akkor írd le itt azt is, -- illetve ilyen szempontok szerint először nézd meg a kínálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!