Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Búvóhely Budapest környékén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Búvóhely Budapest környékén?

Figyelt kérdés

Nem egy átlagos kis lakásra gondoltam, amit kiadnak, hanem igazából, ami BDSM-re alkalmas lenne.

Valaki tudna mondani, pár ilyen helyet? Párom 25.szülinapjára lenne :)

Mindenkinek előre is köszi a válaszát!

2015. márc. 8. 17:34
 1/7 anonim válasza:
0%

xDDDDDDDDD

szürke ötven árnyalatát néztetek?

2015. márc. 8. 18:02
 2/7 A kérdező kommentje:
látszik, hogy te meg marok moncizol xD irigység nagyúr! keressél magadnak egy normális nőt!! xD
2015. márc. 9. 06:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Mitől alkalmas egy lakás BDSM-re?

Van benne deres, meg andráskereszt? Vagy mégis mire gondolsz, amit házilag nem tudnál megoldani egy átlagos lakásban?

Amúgy vannak BDSM-stúdiók, ki is adják bérbe, csak úgy nem éri meg az árukat, hogy kettesben intim együttlétre kell, ráadásul ha jól értem, a témában kezdőbbeknek.

És te a fiú vagy, vagy a lány? Dom vagy sub szerepet vállalnál a kedvéért? Mennyite konkrét elképzeléseid vannak, hogy mit csinálnátok?

2015. márc. 9. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, és nehogy aztán meglepinek találj ki valami olyant, amit nem beszéltetek meg előre :)
2015. márc. 9. 08:30
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Hogy legyen értelmes válasz is:

Budapesten 2 db stúdió bérelhető ilyen célra, aránylag megfizethető áron, és jól felszerelt módon. Mindkettő egy tulajdonosé, Lady Victoria Leeanna néven megtalálod Facebookon, és google-n az elérhetőségeit.

Sok sikert kívánok!

2015. márc. 10. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt ajánlom, hogy mielőtt az előző által ajánlott stúdióba elmentek, nézd meg,hogy milyen.
2015. márc. 10. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem az enyém is egy értelmes válasz volt, -- úgy is fogalmazhattam volna, mint az előttem író.

Kedves Kérdező, ha van konkrét elképzelésed, hogy mit értesz "BDSM-re alkalmas" lakás alatt, akkor írd le itt azt is, -- illetve ilyen szempontok szerint először nézd meg a kínálatot.

2015. márc. 11. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!