Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mennyire szokatlan, ha kék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire szokatlan, ha kék szemű, szőke hajú lányként, nekem a barna szemű és barna hajú férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
Jó ötlet lenne egy barna hajszínezés, hogy felfigyeljenek rám? Sokkal jobban kiemelné a kék szemeimet.20/L

2015. márc. 8. 13:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Berakok max egy béna színes kontaktlencsét.
2015. márc. 8. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne csináld :D van elég barna szemű, barna hajú lány. Maradj szőke, kék szemű olyat úgyis kevesebbet látni
2015. márc. 8. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem akarok farok lenni, de szerintem sokaknak hozzám hasonlóan a barna hajú és barna szemű lányok a vonzóak.
2015. márc. 8. 14:37
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 Nem vagy farok, csak őszinte, pár év és megyek ki északra.:D
2015. márc. 8. 14:39
 15/19 A kérdező kommentje:
#12 Neked meg küldök egy puszit.:)
2015. márc. 8. 14:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Minek mész északra rágjam ki a húsod, amikor ott alig van latinos srác ami neked imponál?!
2015. márc. 8. 14:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Észak helyett inkább errefelé gyere, barna haj, barna szem megvan, és tetszenek a szőke, kékszemű lányok (is).
2015. márc. 8. 14:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, nekem meg a szőke haj, kék szem jön be, én pedig barna hajú és barna szemű vagyok, szóval hellosziahello. Amúgy meg biztos benne van az is, hogy keressük azt, ami bennünk nincs meg.
2015. márc. 8. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Annyira szokatlan, amiért nekem barna hajú, barna szemű lányként kizárólag a szőke hajú férfiak tetszenek (szemszín nálam mindegy, csak a szőke haj legyen meg, mert a többi hajszín pasikon egyáltalán nem tetszik!!)
2015. máj. 24. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!