Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj ha egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha egy nálam évvel idősebb fiúba vagyok szerelmes és járok is vele?

Figyelt kérdés
válasz
2015. márc. 8. 07:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"cigány az anyád fehérember vagytok gyerek és lány vagyok 15F ,amúgy meg 3 évvel idősebba fiú magyar vagyok,nem roma."

Segítek:

Cigány az anyád! Fehér ember vagyok. Gyerek és lány vagyok. 15F Amúgy meg 3 évvel idősebb a fiú. Magyar vagyok, nem roma! - na így akartad írni.

Pedig így kellett volna:

Kedves válaszoló, köszönöm a feltételezést, de a helyesírásom ellenére magyar vagyok. Én egy 12 éves kislány vagyok, a srác pedig 15 éves. És nem vagyunk cigányok.

12 évesen nem pasiznod kellene, hanem a magyartanárod segítségét kérni. Mert egész életedre egy nulla senki maradsz, ha ezen a szinten maradsz. Közmunkán a szemetet fogod az utcán kapirgálni...

2015. márc. 8. 20:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem, miért lenne kérdező?
2015. márc. 8. 20:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Telefonról írtam és gyorsan ráadásul ,úgyhogy ,aki minősítgetni akar az ne írjon kommentet.
2015. márc. 9. 13:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Öcsém én vagyok 15 ő meg 18.
2015. márc. 9. 13:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Elmondom neked,hogy kitűnő tanuló vagyok és kínait,németet,angolt tanulok ráadásul mindegyikből meg van a középfokúm.
2015. márc. 9. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Na, ha befejeztétek az egymás sárba tiprását akkor térjünk vissza az eredeti kérdésre!

Tehát Te 15 éves lány vagy, a kiszemelted pedig 18 éves fiú!

Nos, szerintem a kamasz korban ez elég nagy korkülönbség, mivel egy 18 éves fiú az sokkal szabadabb, sokkal több mindent megtehet (legalábbis jogilag) mint egy Te ifjú hölgy.

Ettől függetlenül, ha az illető srácnak Te is szimpatikus vagy és szívesen várna rád még egy-két évet, illetve figyelembe veszi ez idő alatt is a korodból fakadó korlátozáokat, akkor semmi baj, legyetek boldogok!

Kölcsönös tolerancia és türelem! Mindkettőtök részéről! Ha ez megvan, akkor hamar elröppennek azok az évek, amíg teljes életű szabad párkapcsolatban élhettek!

2015. márc. 9. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:

A nyelvtanárnak: igen én is észrevettem - sajnos csak utólag - az elütést a szövegemben, de kérlek nézd el nekem kivételesen! :)

Remélem, azért a kérdező megértette mit is akartam írni!

2015. márc. 9. 17:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszöm,végre az értelmes választ,igen azt mondta bármeddig tud várni rám és addig csak barátok leszünk.
2015. márc. 11. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!