Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok 90%ának csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok 90%ának csak az izmos testű fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 19:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
19:36 egy kis pénz mi?
2010. febr. 14. 19:37
 22/40 anonim ***** válasza:
az a helyzet,hogy a bomba nőknek,aki bármilyen HAJSZÍNŰ! tök mind1,hogy hogy néz ki az illető,a lényeg a buxa tömve legyen,meg meglegyen a szórakozás diszkó,kocsikázás,étterem,miegymás,érdekes módon,olyat még nem láttam,hogy egy utcaseprőnek bomba nője lett volna,vajon miért is?pedig neki is lehet akkoraKISUGÁRZÁSA mint egy kopasz tökfej verőlegény bömösnek,vagy nem?most akkor hogy is van?
2010. febr. 14. 19:43
 23/40 anonim ***** válasza:
19:37 mi van a pénzzel ?? ki emlitette én nem mondtam !!! am meg ha neked csak az számit eléggé szánalmas lehetsz
2010. febr. 14. 19:45
 24/40 anonim ***** válasza:
nekem nem
2010. febr. 14. 19:46
 25/40 anonim ***** válasza:

19:45 nekem csak az számít. De vagyok annyira kemény és magam szerzem meg, nem másraakaszkodva mint 1 pióca.

Ettől különbözik a férfi és a nő.

Nem hiába nem hallottam még milliomos nőkről. :/

2010. febr. 14. 19:48
 26/40 anonim ***** válasza:

Nekem spec az átlagos testalkatú pasik jönnek be, ha gyúr egy kicsit nem baj, de lényeg h ne legyen vékony, az engem undorít! Lehessen rajta mit fogni!!!

21/L

2010. febr. 14. 19:49
 27/40 anonim ***** válasza:

fiu vagyok, előre letisztázom :)

a csajoknak nem csak az izmos testű fiúk jönnek be..

van akinek az jön be, van akinek a pocakos..

van akinek a csupasz, van akinek a szőrös...

de a kis tinilányoknak viszont nagyrészben az izmos/helyes pasik jönnek be

2010. febr. 14. 19:57
 28/40 Thurston ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy. Nagyon kövér és nagyon izmos ne legyen, mert az visszataszít. De a teste amúgy nem igazán érdekel, csak legyen szép(!) arca.
2010. febr. 14. 20:12
 29/40 anonim ***** válasza:
Ez az, az arc a legfontosabb! :)
2010. febr. 14. 20:17
 30/40 anonim ***** válasza:

A legtöbb nő nem a testet nézi, főleg hogy a ruhában nem is sok látszik.

Nekem egyébként félelmetesek az izmos vagy nagydarab pasik, ezért nem is kéne ilyen.

2010. febr. 14. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!