Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasinál mi az a magasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinál mi az a magasság, ami alatt már hátránnyal indul az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 18:31
1 2
 11/15 Koaxk Ábel ***** válasza:

Na most komolyan is válaszolok.

Gondolom egy 170cm alatt már lehet gázosabb, de ott is leginkább az illető éli meg így.

Mindenben az átlag a jó, aki meg túl magas, az pont ettől szenved...

A lényeg, hogy egy pasi legyen izgalmas egy nőnek, ha van benne valami ami megfogja, mindegy, hogy 160 vagy 200cm-es, ha meg nincs akkor tök mindegy milyen magas.

2015. márc. 6. 19:03
 12/15 anonim ***** válasza:

17 cm.

Bár én azt nem magasságnak nevezném...

2015. márc. 6. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:

9-es. Én 14 éves vagyok és, ha 165 cm az se hátrány nálam, mert annyi vagyok.(8-as válaszló vagyok.)

Kérdező hány centi vagy?

2015. márc. 6. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:
170-175 centi még ok, az hogy helyes biztos sokkal többet számít
2015. márc. 6. 19:34
 15/15 anonim válasza:
Én konkrétan 152 centi vagyok.Ha a pasim tőlem alacsonyabb lenne,azt már büntetnék.Volt már 170 centi alatti és 180 centi feletti barátom is.Az összkép a lényeg,nem az,hogy ki milyen magas.Bár ha lennék én is 180 centi,biztos frusztrálna,ha egy 160as pasi lenne mellettem.
2015. márc. 6. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!