Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó csaj vagy jó pasi van több?
A legtöbb lány ma már egy dagadt disznó, tehát én a fiúkra tippelek..
Nehéz dolgunk van már párt találni az miatt amit írtam..
Tehát csak külsőségekről beszélünk,így már világos a dolog.
Ezért fontos tisztázni kinél mit jelent.Mert nekem egyáltalán nem jó csaj,aki külsőre jól néz ki,és ad magára,de belül holt sötét például.Azonban a mai magyar nők többsége ebbe a kategóriába tartozik.Hiába szép kívülről,de belül...
Visszatérve a dologra,szóval ha csak a külsőségeket nézzük,akkor szerintem teljesen azonos arányban vannak mindkettőből.Bár már inkább szerintem kezd a férfiak felé menni a magasabb létszám,mivel a nőknek ezerszer nagyobbak az elvárásaik e tekintetben,és megfelelni lassan lehetetlen ezeknek.
De sokan próbálják betartani és megfelelni nekik...
Jó csaj, mivel az előnytelen arcberendezésű pasiknak nincs semmilyen lehetősége a palástolásra, a csajok szabadon vakolhatják magukat. Na meg náluk alacsonyabbak az elvárások test terén, a sovány ott jónak számít meg a telt is, szerintem egyenesen kövérnek vagy csont-soványnak kell lennie egy csajnak ahhoz, hogy megfelelő ruházat és smink mellett ne legyen legalább a pasik harmada számára valamennyire vonzó.
Az is eléggé mutatja dolgok állását, hogy a csajok megengedhetik maguknak, hogy válogassanak, merthát valljuk be, a 17 feletti szűz csajok a szűz pasik nagy részével ellentétben nem azért szüzek mert senki nem akar velük lefeküdni, hanem mert válogatósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!