Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van aquaphilia fétise?
Figyelt kérdés
Kit izgat a víz alatt lét, levegő visszatartás, emberek víz alatti látványa?2015. márc. 6. 13:52
11/30 anonim válasza:
Emberek víz alatti látványa: ja. Fojtás: nix.
Vizesen szex: jajajajaja
12/30 anonim válasza:
Engem. Főleg búvár-felszerelésben :)
13/30 anonim válasza:
Tetszene, csak tudom, hogy víz alatt nehéz a behatolás, mert "kiszárít". Plusz nem is igazán egészséges.
15/30 anonim válasza:
Ismertem egy sracot, aki azt akarta, ugy sz opjam le, hogy vizet enged a kadba es meztelenul fejre all benne.
L
17/30 anonim válasza:
15-os vagyok. Nem. :) a nevetestol ugysem mrnt volna. :D
18/30 anonim válasza:
Ebben van valami :D És egy medencében megtetted volna neki, ha csak ti vagytok ott? :D
19/30 anonim válasza:
Kellemes dolog víz alatt lenni. Egyszer úgyis ráveszek egy nőt, nyomjon víz alá, állítson fejre a vízben, úgy húzzon, forgasson, stb. :D Akár viszonzom is neki. Nincs ebben semmi vészes, csak ugye víz alatt nem szabad levegőt venni. Előtte és utána szabad csak. Ha már úgyis átússza az ember a medencét víz alatt. Nem változtat a lényegen, más forgatja-e a zembert a víz alatt. még érdekesebb is. Ez egy játék.
20/30 anonim válasza:
15-os vagyok es meg mindig nem. Remelem, az osszes fetises pasi is messzire elkerul engem az aberracioival :D a vizet kulonosen utalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!