Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, baj ha egy lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, baj ha egy lány nem fürdik le minden nap?

Figyelt kérdés

2-3 naponta szoktam fürdeni.

Nem vagyok büdös, sose mondták még nekem, de nem engedhetjük meg magunknak a mindennapi 200 liter víz kipacsálását.

2015. márc. 6. 11:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Szia, Gyuri vagyok!

Megoldható, hogy ne fürdjé' le?

2015. márc. 6. 11:21
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Én nem tudok elaludni sem fürdés nélkül.
2015. márc. 6. 11:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Gondoltam a mosakodás alap, arcom, hónom alatt és a hajlataimban. De azt egy csapnál megoldom.
2015. márc. 6. 11:25
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Nem baj! Ettől még nem leszel büdös, de írtad is hogy nem vagy az. Jeszusom, hogy itt mindenki mániás. Lassan ott tartunk, gáz napi egyszer zuhanyozni vagy sem. Úristen! Kérdező te egészségesebb vagy hidd el! A napi zuhanyzás nem kötelező és nem is használ! Attól még lehet valaki büdös, hogy mindennap zuhanyzik. Mindennap zoknit kellene cserélni és nem mindennap vízben úszni. Heti két-három zuhany tökéletes.
2015. márc. 6. 11:26
 15/21 anonim ***** válasza:
44%

Nekem nem baj mert nem vagy se barátnőm se haverom...

Menj ki a németekhez vagy az angolokhoz. Ők heti 1 szer fürdenek csak úgyhogy ki lesznek akadva hogy te 2szer annyit fürdesz mint ők :DD

16/21 anonim ***** válasza:
29%
Ugyan nem vagyok fiú. De egy normális embernek,igen gáz. Attól,hogy nem mondták még az vagy. 5 perc zuhanyzás nem hiszem,hogy nagy dolog lenne. Az a gond,hogy téged nem zavar és igénytelen vagy!
 17/21 anonim ***** válasza:
24%
Igen, büdi vagy.
2015. márc. 6. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem zavar
2015. márc. 6. 13:37
 19/21 anonim ***** válasza:
23%

Nekem aztan mindegy, h te milyen gyakran furdesz, de kozelebbrol biztos nem szeretnelek megismerni, mert nem szeretem az igenytelen, apolatlan embereket. Akinek a szemelyi higienia nem fontos, annak mas teren sincsenek tul nagy higieniaval kapcs. elvarasai, mindez pedig igen, elegge zavaro.

Amugy tenyleg igaz, h a nemeteknel a heti egyszeri furdes a divat, tudom mert eltem ott tobb evig...aztan foleg nyaron sokaknak van testszaguk....pl ha elmesz bevasarolni, es elmegy melletted egy torok no...semmi kulonos, mert apolt, de elmegy melletted egy nemet no, omfg...gazmaszk szukseges...persze tisztelet a kivetelnek :D

2015. márc. 6. 15:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Attól hogy még nem mondták, még lehetsz büdös. Általában az ilyesmit nem szokták közölni a másikkal.

És elég nagy igénytelenség, ha nem tisztálkodsz rendesen. Nem kell minden nap fürdeni. Lehet zuhanyozni is, az nem 200 liter víz.

2015. márc. 6. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!