Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek bejön? (Kép. )
2015. márc. 5. 21:25
11/23 A kérdező kommentje:
#8nem vagyok szüz csak unatkozok,életemben nem írtam ilyen kérdést ki, fogalmam nincs mi késztetett ma erre :D
Többieket ha érdekelnek róla még képek akkor itt találhattok :)
2015. márc. 5. 21:35
12/23 A kérdező kommentje:
#10 tudom h tucat viszont valahogy más de fingom nincs h mi fogott benne meg,ami miatt ezt mondom
2015. márc. 5. 21:37
14/23 anonim válasza:
Nincs rajta ruha. Az fogott meg.
15/23 anonim válasza:
Ez miért érdekel? Egyébként a livejasmin oldalon meg lehet találni 😃
16/23 anonim válasza:
van ahol tetszik, van ahol pedig borzalmasan néz ki. arc 10/6, test 10/7,5
17/23 A kérdező kommentje:
#15 Kajak ? :o
#16 így van néhol el van cseszve a frizurája de úgy rendesen. Nem hazudtolja meg magát , mégis csak egy Ruszki-ról beszélünk :DDD
2015. márc. 6. 07:58
18/23 anonim válasza:
Aha,pár dollárért mindent elszopogat,a kamera elött :D
19/23 A kérdező kommentje:
Vagy felnyom magának xD Legalábbis a videóiban azt csinálja... az egyikben izombol hozzákúrta a kamerához a pólóját és kiesett az operatőr kezéböl xD Ez egy finom nőies gesztus volt tőle
No de linked nincs véletlen a kamjához?:D
2015. márc. 6. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!