Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak egy haveromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy haveromnak hogy miért nem akarok vele lenni?

Figyelt kérdés

A valóság az, hogy beleszerettem, de nem akarom hogy a szerelem a barátságunk közé álljon. Nem akarok vele kapcsolatot.

Eddig mindig együtt jöttünk haza, sokszor felugrottam hozzá, és nem éreztem semmit csak hogy jó haver, de most kezdek beleszeretni és nem akarok így érezni, de ahhoz kevesebbet kell taliznunk ő meg nem érti hogy miért lettem ilyen távolságtartó. :S

16/L

2015. márc. 5. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha távolságtartó leszel, és kerülni fogod, akkor erre fog rámenni a barátságotok. Ha összejöttök, akkor legalább az esélye megvan, hogy nem vesztek össze.

17/F

2015. márc. 5. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Gyerekkori legjobb barátomat vesztettem el úgy hogy összejöttünk és most utáljuk egymást. Szóval ezt nem akarom még egyszer megkockáztatni.
2015. márc. 5. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:

na de szerinted az barátság, ha direkt kerülöd a barátodat?

na m1, te tudod, én csak mondtam, hogy szerintem ez nem jó ötlet.

De ennek semmi értelme, hogy azért kerülöd a barátodat, hogy barátok maradhassatok.

Meg egyébként ne csak magadra gondolj, hogy te mit akarsz, meg hogy nem akarsz érezni, stb, hanem gondolhatnál arra is, hogy neki milyen lesz, ha nem akar vele találkozni a gyerekkori barátja és azt se tudja, mit rontott el (mert nyilván nem erre fog gondolni, hogy emiatt nem találkozol vele, hanem azt fogja hinni, hogy vmit elrontott).

2015. márc. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!