Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők vonzódnak a rosszfiúkhoz, a fiúk/férfiak a rosszlányokhoz/r*bancokhoz. (bővebben lent) (? )
Figyelt kérdés
De miért van az, hogy (legalábbis én így vettem észre) a fiúk/férfiak csak szexuálisan vonzódnak hozzájuk, szerelmesek már a normális lányokba lesznek, míg a lányok/nők szerelmesek is a rosszfiúkba lesznek?2015. márc. 5. 17:44
11/13 A kérdező kommentje:
"Általában aki jófiúnak nevezi magát, az egyszerűen csak szerencsétlen."
Én nem nevezem magam jófiúnak sem, de rosszfiúnak sem.
Nem is tudom, melyik az undorítóbb, mikor valaki a nő szolgájaként viselkedik (jófiú), vagy mikor dominálni akarja (rosszfiú)...
Nemcsak a két véglet létezik. A nőknek viszont sajnos leginkább a rosszfiú véglet kell.
2015. márc. 5. 18:30
12/13 anonim válasza:
Azért, mert nekik így kényelmesebb, meg persze ezt látják mindenhol, tv-ben, médiában, újságokban, hogy a kigyúrt állaton kívül a többi hím nem férfi. Aki "rosszfiú", az törtető, határozott, eltipor másokat, ergo jó eséllyel eltartja a nőjét, erős génjei vannak, a nő otthon nevelheti a gyerekét, nem kell dolgoznia, stb, stb. Az meg hogy lelkileg tönkremegy, mert az ilyen férfi ne mtud semmi olyat adni mint egy érzelmes jófiú? Pont senki nem érdekel sajnos.
13/13 anonim válasza:
"Sok boldogságot hozzá. Veled biztos más lesz, és nem hagy ott 1 hónap után...:))"
Köszönöm a jókívánságot. Az biztos, hogy nem hagy ott 1 hónap után, mert azóta évek teltek el :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!