Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom nem ide tartozik de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom nem ide tartozik de surgos lenne! Diak igazolvanyra mar egybol kell matrica?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete kaptam meg de pesten mar nem akartak diak jegyet adni mert nincs rajta matrica....

Tenyleg kell ra egybol??!

Hisz ebben az evben lett kiallitva..akkor egyertelmu hogy meg jarok nem?!

18/L

1996 juniusaban szulettem..

Ha ez szamit valamit..

2015. márc. 5. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
kell rá egyből matrica én úgy tudom...
2015. márc. 5. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
mi az h egybõl kell matrica? Igen azzal egyutt ervenyes, hulyeseg, de nem tehetsz ellene.
2015. márc. 5. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Kell rá..menj és kérj egyet
2015. márc. 5. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:

tök mindegy, mikor állították ki, az nem is tudom, hogy egyáltalán szerepel-e rajta. matrica nélkül nem érvényes. rögtön kell rá.

vagy gondoltad, hogy egy évig matrica nélkül császkálsz vele, és utána teszel rá? :D

speciel egyetemi körökben félévente kell menni és tenni, és hiába, hogy az őszi félév matricája ott van, áprilisban már nem fogadják el, és bizony, morci lesz az ellenőr...

2015. márc. 5. 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez mekkora egy hulyeseg...
2015. márc. 5. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Kell rá matrica, kérj a sulidban.

Vagy ameddig ott nem adnak (mert sosem rögtön a tanév vagy egetemen félév elején egyből adják), akkor kérj iskolalátogatási papírt.

Ha ez megvan, akkor azzal menj bérletet venni és tartsd magadnál, amíg nincs matricád.

2015. márc. 5. 15:56
 7/8 Revay Tamas válasza:
18 felett kell rá!!!
2015. márc. 5. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség, ugyanis diákigazolványt bárki igényelhet és kaphat is. A matricát viszont az iskola fogja adni, ami bizonyítja, hogy valóban oda jársz.
2015. márc. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!