Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy elküldte a haverjának a melleimről a képet?
Gratulálok Kedves Kérdező!Ha bunkó lennék akkor azt írnám hogy küld el nekem is a képet és megmondom.De mivel nem vagyok bunkó ezért nem mondom azt.Inkább reménykedj.
De mégegyszer hadd gratuláljak.
Egyesnek:legyszives ne pofazz hulyesegeket,es meg finoman/udvariasann fogalmaztam.Ha nincs no"d vagy keptelen szerezni egyet,es felfogni azt hogy egyesek mit kepesek tenni hogy megszerezzek azt akit tenyleg akarnak,akkor ku.va hosszu ido"re fogd be a szad,mert Te tenyleg nem erted a szitut.Egy ehhez kapcsolodo dolog:Amerikaban manapsag divat az ugynevezett szexting,Ami a textingnek a szexualis valtozata,Ami annyit jelent,hogy a baratok a szexualis egyuttleteikro"l kuldozgetnek fotot egymasnak.
Kerdes kiirojanak:Amit leirtal,az alapjan a srac merlegel,hogy kit valasszon ketto"tok kozul.
persze, még a kedves első válaszoló lesz a se**fej...:D
Utolsó, légy szíves kímélj meg a válaszaiddal mindenkit, mert ahová te írsz, a véleményed mindig valahogy elüt a többi normális emberétől :D De mi látjuk sza rul a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!