Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csőd az életem. Meg akarok halni?
Gondolj csak bele. Vannak nálad rosszabb helyzetű emberek. Nem ismerlek, nem tudom milyen vagy, de pl ismerek olyan emberekek akik nem tudnak járni, állandó műtéteket végeznek rajta és mégis mindig mosolyog! Pedig csomó mindent nem csinálhat, nem élhet úgy teljesen mint bárki más mégis boldog! Mégis csak azzal törődik ami van neki és nem azzal ami nincs.
Ez még egy enyhébb változat, valaki teljesen le van bénulva, nem lát, nem hall ezek miatt kiközösítik és ők is ugyanúgy képesek boldogan élni!
Van akinek nincs munkája vagy háza vagy családja vagy barátai de ettől még nem jut eszébe az, hogy meg akar halni. Kapott egy életet. Az élet sokszor igazságtalan és nehéz de sosincs olyan, hogy valakinek semmilye se legyen.
Ha szenvedsz, keress valamilyen kifejezési módot. Írd ki magadból, rajzold ki magadból, stb. Hidd el, sokat segít! Tűzz ki bármilyen célt, éldd bele magad, valósítsd meg!
Rakj rendet, barkácsolj, stb.
Ez egy kihívás: oldd meg!
Ha meg sem próbálod, sose fogod megtudni, hogy vajon sikerült volna...
Minden agyban dől el. Aki egyedül van, az többnyire magára számthat: ezzel sokszor voltam én is így. De sose sajnáltam magam sokáig: én egyedül vagyok, mert megtehetm, mert egyedül is boldogulok, és elég erős vagyok hozzá, hogy bármit elviseljek és fölálljak utána! Semmi sem lehet elég súlyos ahhoz, hogy utána ne tudj felállni.
Minden agyban dől el, hidd el nekem. Vegyük példának a fájdalmat. Az is csak akkor fáj igazán, ha tudod, hogy fáj: pl. tudod, hogy most éppen egy tűt szúrnak beléd, s az fáj - az sokkal rosszabb, mintha elesel hirtelen, és nem tudod még egyből, hogy mi történt: az sokkal kevésbé kellemetlen, habár a sérülés nagyobb... Na mindegy, kicsit elkalandoztam, nem tudom, hogy ez pontosan hogy is jön ide. :/
De ne akarj meghalni. Jn az majd magától, ha jönnie kell, addig is küzdj! Lehet, hogy nehezebbnek látod a sorsodat és helyzetedet, mint másokét, de ha abból a helyzetből felkapaszkodsz, sokkal többet kapsz, mint mások, akiknek esetleg kevesebb akadály jut.
A problémák csak lehetőséget adnak arra, hogy megoldássukkal gyarapodj. Akiknek nincsen baja, azok még esélyt sem kapnak arra.
Szóval hajrá! ;) Nem vagy te ilyen gyenge alak, csak volt egy rossz pillanatod - ami mindenkinek van, még a legnagyobb arcúaknak is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!