Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha megláttok egy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha megláttok egy csúnya lányt a buliban, kinevetitek?

Figyelt kérdés

2015. márc. 3. 21:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jó nagy bunkó aki kinevet valakit a kinézete miatt.

Sajnos a mai fiatalság miatt teljesen jogos a kérdés.

Én nem nevetnélek ki még ha nem is tetszel, különben meg nem biztos hogy ronda vagy.

18/F

2015. márc. 3. 21:21
 12/19 anonim ***** válasza:
én megdugnálak
2015. márc. 3. 21:21
 13/19 anonim válasza:

egyáltalán nem, nem lehet mindenki cicababa...

Amúgy meg mindenki megtalálja a párját, és ha csúnya is vagy, de van egy szeethető stílusod, van szöveged, akkor már esélyes vagy :) ;-)

2015. márc. 3. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát régen is voltak bunkók meg most sem mindenki az.

Miért érzed magad csúnyának?

2015. márc. 3. 21:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem fognak kinevetni, a csajok szokták kinevetni a ronda fiúkat, vagy levegőnek nézik, ahogy anno engem is.
2015. márc. 3. 21:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Miért pontoztátok le csóri utolsó kommentelőt, pedig igaza van. A nők hajlamosabbak nevetni a csúnyább srácokon. (ezt már én is tapasztaltam)

Ám a kérdésre válaszolva: eddig én csak egy randa lányon röhögtem, de azon is csak azért mert orbitális nagy bajsza volt. D amúgy nem szoltam kinevetni/leszólni mást az elönytelenebb arcszerkezet, vagy a ducisága miatt.

2015. márc. 4. 13:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja így kell le kell pontozni,aki az igazságot írja, mert aki igazat szól vagy ír, azt el kell hallgattatni ebben a gennyes világban.
2015. márc. 4. 15:25
 18/19 anonim válasza:
Ha józan vagyok, akkor igen, de ha van bennem egy kis alkohol, akkor jól megdugom.
2015. márc. 20. 17:44
 19/19 A kérdező kommentje:
#18 Jöttél a nulla százalékéért?
2015. márc. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!