Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasimnak meglepi? Jó ötlet ez?
Most lesz a szülinapja és a közelben nyitottak egy erotikus üzletet. Gondoltam bemegyek és veszek neki vmit ott... de mit? Vmi olyat szeretnék, amit együtt és egyedül is tud használni. Elég zárkózott e téren , de én nem, és az ajándékkal szeretném, h egy kicsit lazábban venné a szexet (szigorúan nevelték). Elég erotikus "ruhában" adnám neki oda. Vkinek ötlete?
köszi!
Flishlight művagina. Ez elég húzós (20 körül) de nagyon megéri. Vagy valami férfi maszturbátor esetleg?
közösre pénisz gyűrű például ideális főleg ha vibrációs. De ez utóbbit egyedül nem, a fentieket meg közösen nem nagyon tudja használni.
Ha nekem ilyesmit venne a barátnőm biztos kiborulnék!-.-
Hanyagold!
Szerintem egy pasinak igazából ott nem tudsz semmit venni... Vagy közös használatra van bármi is, vagy pedig inkább nőknek ugye vibrátor, műbroki, ilyen olyan gumikat is a nők élvezik. Felfújható kaucsuk babát tudnál venni, de az meg olyan lejárt lemez már.... Szerintem vegyél egy tök szexi ruhát, és lepd meg :D
Én most rendeltem egy olyan "ruhát" ami nem takarja a mellem, tehát csak merevítője van, és alul nyitott :P 5000 Ft volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!