Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasimnak meglepi? Jó ötlet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasimnak meglepi? Jó ötlet ez?

Figyelt kérdés

Most lesz a szülinapja és a közelben nyitottak egy erotikus üzletet. Gondoltam bemegyek és veszek neki vmit ott... de mit? Vmi olyat szeretnék, amit együtt és egyedül is tud használni. Elég zárkózott e téren , de én nem, és az ajándékkal szeretném, h egy kicsit lazábban venné a szexet (szigorúan nevelték). Elég erotikus "ruhában" adnám neki oda. Vkinek ötlete?

köszi!

2015. márc. 2. 12:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Flishlight művagina. Ez elég húzós (20 körül) de nagyon megéri. Vagy valami férfi maszturbátor esetleg?

közösre pénisz gyűrű például ideális főleg ha vibrációs. De ez utóbbit egyedül nem, a fentieket meg közösen nem nagyon tudja használni.

2015. márc. 2. 13:05
 12/21 anonim ***** válasza:
MIvel hogy távkapcsolat, akkor esetleg adhatnál neki valmait ha már köztetek ritkán lehet valami. Miért nem nézel ki neki a vidékilányok-on egy lányt egy órára?
2015. márc. 2. 13:07
 13/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, hát többet van egyedül mint velem, így talán az ő egyedüli kielégítésére kellene koncentrálnom az ajándékkal. De bölcsebbnek látom, ha a boltban megkérdezem, h mit javasolnak
2015. márc. 2. 13:10
 14/21 anonim ***** válasza:
mondom. ha művagina akkor fleshlight. A többi majdnem tejes pénzkidobás. Nézz körbe, de azzal nem nyúlhatsz mellé.
2015. márc. 2. 13:14
 15/21 anonim ***** válasza:
hát, ha zárkózott ilyen téren, akkor nem hiszem, hogy jó lenne neki...
2015. márc. 2. 13:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha nekem ilyesmit venne a barátnőm biztos kiborulnék!-.-

Hanyagold!

2015. márc. 2. 13:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Fleshlight-ra szavazok én is. Hidd el örülni fog neki, ilyet még nem igen kaphatott egy lánytól sem :)
2015. márc. 2. 13:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem egy pasinak igazából ott nem tudsz semmit venni... Vagy közös használatra van bármi is, vagy pedig inkább nőknek ugye vibrátor, műbroki, ilyen olyan gumikat is a nők élvezik. Felfújható kaucsuk babát tudnál venni, de az meg olyan lejárt lemez már.... Szerintem vegyél egy tök szexi ruhát, és lepd meg :D

Én most rendeltem egy olyan "ruhát" ami nem takarja a mellem, tehát csak merevítője van, és alul nyitott :P 5000 Ft volt :)

2015. márc. 2. 13:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Elég sok mindent lehet ott kapni pasiknak is :D
2015. márc. 2. 13:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Utolsó. Írja a kérdező hogy a pasija eléggé zárkózott... Akkor most egy művaginához szerencsétlen mit szólna?
2015. márc. 2. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!