Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti örülnétek, ha egy éves évfordulóra ezt kapnátok?
2015. márc. 2. 08:23
11/20 anonim válasza:
Nah az már kütyü, férfias gondolkodásbeli ajándék. De szerintem annak örülne. De órát nagy körültekintéssel válassz, mert nehéz mindig belőni mi tetszik az adott személynek :DD De az ötlet remek. És így ez a kombó is totál rendben lesz. (a kockát a por meg fogja enni a polcon de az órát hordani fogja)
12/20 A kérdező kommentje:
Köszööönöm :) , sokat segítettél :)
2015. márc. 2. 08:46
13/20 anonim válasza:
En ugyan lany vagyok, de nem tudom megis mi ertelme ennek a doboznak?
En valami masat adnek neki. Szamomra ez kicsit gyerekes es ciki
22L
14/20 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen alkalomnak nem egy ajándékról kellene szólnia... inkább találj ki valami extra közös programot vagy szexuális "játékot", hogy te legyél az ajándék. Gondolom érted, mire gondolok.
15/20 anonim válasza:
Ez tök lányos, és totál gáz.
Pasidnak vegyél sört, bort, kulcstartót (sluszinak), teás/kv-s dobozt (de NE giccseset)...
16/20 anonim válasza:
Ja, igen, órát ne, mert nem tudhatod, milyent szeretne!
Amúgy én 2. évre sütöttem, és kapott egy üveg sört. Kész, nagyon örült neki. :)
17/20 A kérdező kommentje:
Romantikus vagy :D;-)
2015. márc. 2. 18:40
18/20 anonim válasza:
Biztos örülnék, de nem adnák, hanem adnék.
19/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ajándék! Bárcsak ilyen barátnőm lenne ;)
20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló hozzásszólását nem kértem :/ Köszike
2015. márc. 15. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!