Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti örülnétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti örülnétek, ha egy éves évfordulóra ezt kapnátok?

Figyelt kérdés

[link]

(e-mellé még adnák neki mást is )

2015. márc. 2. 08:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
Nah az már kütyü, férfias gondolkodásbeli ajándék. De szerintem annak örülne. De órát nagy körültekintéssel válassz, mert nehéz mindig belőni mi tetszik az adott személynek :DD De az ötlet remek. És így ez a kombó is totál rendben lesz. (a kockát a por meg fogja enni a polcon de az órát hordani fogja)
2015. márc. 2. 08:44
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszööönöm :) , sokat segítettél :)
2015. márc. 2. 08:46
 13/20 anonim ***** válasza:

En ugyan lany vagyok, de nem tudom megis mi ertelme ennek a doboznak?

En valami masat adnek neki. Szamomra ez kicsit gyerekes es ciki

22L

2015. márc. 2. 10:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen alkalomnak nem egy ajándékról kellene szólnia... inkább találj ki valami extra közös programot vagy szexuális "játékot", hogy te legyél az ajándék. Gondolom érted, mire gondolok.
2015. márc. 2. 12:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez tök lányos, és totál gáz.

Pasidnak vegyél sört, bort, kulcstartót (sluszinak), teás/kv-s dobozt (de NE giccseset)...

2015. márc. 2. 16:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Ja, igen, órát ne, mert nem tudhatod, milyent szeretne!

Amúgy én 2. évre sütöttem, és kapott egy üveg sört. Kész, nagyon örült neki. :)

2015. márc. 2. 16:07
 17/20 A kérdező kommentje:
Romantikus vagy :D;-)
2015. márc. 2. 18:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Biztos örülnék, de nem adnák, hanem adnék.
2015. márc. 3. 11:18
 19/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ajándék! Bárcsak ilyen barátnőm lenne ;)
2015. márc. 15. 20:31
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló hozzásszólását nem kértem :/ Köszike
2015. márc. 15. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.