Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Rossz a testem?
Figyelt kérdés
Ezzel a kérdéssel tettem ki kb két évvel ezelőtt ezt a képet:
Akkor többen is azt mondtátok, hogy gebe vagyok és kezdjek magammal valamit. Mostanra megpróbáltam kicsit vastagodni több-kevesebb sikerrel. Erről a testről mi a véleményetek?
2015. márc. 1. 20:20
11/28 anonim válasza:
Ó, engem már a kis V-vonalacskáiddal megnyertél.
És kaphatunk olyan képet, ami a vonalak képzeletbeli találkozásáról készült? :D
12/28 anonim válasza:
A régivel sem volt gond.:)
Am de ne csak a külső érdekeljen már mindenkit!
17/L
14/28 anonim válasza:
Szerintem a régi sokkal vonzóbb volt, mint ez a mostani "izmos vagyok a háj alatt". De hát ilyen az élet, aki képtelen fogyni, az vékony akar lenni, aki meg vékony lehetne, az elcseszi.
15/28 Unpredictable válasza:
Láb edzéssel hogy állsz???
18/28 anonim válasza:
A sok nyáladzó nő megjelent itt. Vicc :D
Kérdező, szerintem ez egy elfogadható test, pasiként írom. Átlagosnál izmosabb, de nem kiemelkedően kidolgozott.
19/28 anonim válasza:
Nekem bejön a régi verzió is :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!