Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LilWulf kérdése:
Lányok & meleg srácok! Szerintetek szexi ha egy srácnak kilátszik kicsit a boxere úgy öltözködik, vagy nem?
Figyelt kérdés
A volt barátomnak tökre bejött mindig beindult rá... most meg ismerkedek egy sráccal és letrógerozott -.-2015. márc. 1. 20:04
11/14 anonim válasza:
Nekem személy szerint fétisem van, nagyon beindit az alsónemű látványa, engem ebből kifolyólag egyáltalán nem zavarna. Pláne hogy bele estem az egyik osztály társamba, és mindig az alsóját nézzem. Az se zavar ha néha alsó alá is lehuza.
12/14 anonim válasza:
nagyon szexi, ha egy helyes srácnak kivillan a boxere :)))
buszon is van úgy, hogy látok egy helyes srácot, és ha utána látom milyen boxert vett fel, úgy érzem, hogy tudok róla vmi intim dolgot :bbb és persze szexi is dolog
sokat el is mond egy srácról, milyen boxer van rajta
13/14 ftf1983 válasza:
11 és 12-es! Nálam is valami hasonló van. Nagyon szexi és beindító tud lenni, ha kilátszik a boxere egy helyes srácnak :P
14/14 anonim válasza:
Szerintem is szexi ha kivillan, főleg ha valami színes nem közönséges fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!