Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a peteérés? Mi köze van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a peteérés? Mi köze van a terhsséghez? 17/L :S:S

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez igen!Ezt nem hiszem el!Miért kell kamatyolni, ha azt sem tudják mit csinálnak?Az a pete érik.Az ellentétes nemű ember hímivarsejtet termel.A kettő egyé válik.A szülők minek vannak?Az iskola melegedő csak?Ész nélkül élni!Ez a cél ma?Nekünk 13 évesen sexuál kultúra tantárgy volt '88-ban!Szidtuk az akkori kísérleti rendszert,de most rádöbbentem, még is csak jó volt úgy!Lehet venni könyveket, lehet az interneten olvasni ezzel kapcsolatban.Ha nemi életet akarsz élni, tegyél meg mindent a lehető legbiztonságosabb kivitelezéséhez, mint védekezés, úgy nemi betegségek ellen!A többi tanulható, hosszú évek során, azért szép!Nem kritizálni akartalak, de az én fiam biztos időben fel lesz ezzel kapcsolatban világosítva, hogy ne tegye tönkre saját és mások életét!Szerintem kérdezd meg a szüleidet is,mit tanácsolnak,mire kell odafigyelni!Nekik is érdekük,hogy ne essen bajod!
2010. febr. 14. 08:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha ő akarja akkor hajrá... Majd oszd meg velünk a baba nevét.
2010. febr. 14. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!