Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nem ölelnétek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nem ölelnétek meg egy szeretethiányos srácot pusztán kedvességből?

Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Virtuálisan
2015. márc. 1. 12:21
 12/18 A kérdező kommentje:
csak egy ölelést szerettem volna, és nem azért mert kanos lennék csak feltöltene érzelmileg.
2015. márc. 1. 12:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Hiába reménykedsz. Sok csaj még kapcsolatban is csak szexuális értelemben hajlandó megölelni, szeretetből nemigen.
2015. márc. 1. 12:23
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Én megölelnék :)
2015. márc. 1. 12:44
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm <3
2015. márc. 1. 12:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy tényleg csak kanos vagy.

Egyébként ha szeretethiányod lenne, akkor mindegy lenne, hogy ki ölel meg, hiszen a szeretetet nőtől és férfitól is kaphatod.

Valójában egy lányt szeretnél ölelgetni, csak túl töketlen vagy, hogy bármit is tegyél annak érdekében, hogy legyen egy barátnőd.

Viszont cserébe mindenkit lepontozol.

Ha nem akarok egy sráctól semmit, nem ölelem meg, kivéve ha nagyon rossz hangulatban van, de akkor sem azért, mert én lány vagyok, ő meg fiú, hanem mert egy ember, akinek szükséges van egy ölelésre. Ezért írtam, hogy max mint egy ember kapnál tőlem ölelést, mindenféle töltet nélkül.

Konklúzió:

menj innen az idióta virtuális ölelős kérdéseiddel.

2015. márc. 1. 14:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Én megölelnélek :) L
2015. márc. 1. 14:35
 18/18 A kérdező kommentje:

# 16

Nem pontoztam le senkit, de nem is kell az ölelésed.

# 17

Köszönöm neked is :)

2015. márc. 1. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!