Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg szoktátok várni ilyenkor, mikor a tél átvált tavaszba?
Figyelt kérdés
:) én imádom ezt a pillanatot,szinte érezni lehet,hogy vmi új jön..:)
17L
2015. febr. 28. 23:18
1/9 anonim válasza:
A csillagászati tavasz még odébb van kincsem. :D
Még bőven "tél" van, nem pedig tavasz.
2/9 A kérdező kommentje:
nekem világ életembe ez jelentette a tavaszt,és ez már így is marad:)
2015. febr. 28. 23:19
3/9 anonim válasza:
Én türelmetlen vagyok nem várom meg.
Mi mást tudnék csinálni???
Megforgatom a földet gyorsabban????
4/9 anonim válasza:
Neeeem általába megölöm magam így hamarabb feltámadhatok nyáron.
5/9 opened paradise válasza:
Ha nem mondod,akkor el is felejtem,köszi :)
Bameg,a netem most fog akkor lejárni! :D
6/9 A kérdező kommentje:
ajj:d mindeki elpoénkodja:DD menjetek ki akkor erkélyre vagy valami és hátha rátok is hatással lesz,tök jo érzés , legalább olyan jó szerintem mint a szilveszter éjfél pl:))
2015. febr. 28. 23:26
7/9 anonim válasza:
te be vagy szívva ide érzem :DD
8/9 anonim válasza:
Nem nagyon van más választásom. :D
9/9 A kérdező kommentje:
hát menj el aludni akkor és ne várd meg:P én udvarra szoktam kimenni és visszafelé már tök jó kedvem van:D
2015. febr. 28. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!